İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Fissler Düdüklü Tencere Vitavit Premium 4.5 Litre Düdüklü Hakkında Sorunlar

Fissler Düdüklü Tencere Vitavit Premium 4.5 Litre Düdüklü Hakkında Sorunlar
30 Eylül 2023 23:55

Fissler düdüklü tencere Vitavit Premium 4.5 litre düdüklü aldım. İlk kullanımda 2. Kademede çan gibi olan yuvarlak mekanizma ışıklı gösterge bir tarafı yeşil iken diğer tarafı yarım kırmızıda yani yuvarlak mekanizma eşit şekilde yukarı çıkmıyor ya da aşağı eşit inmiyor ayrıca pişirme esnasında hafif buhar çıkışı var mekanizmadan. Kullanım kılavuzundan yaptığımız araştırmada 3tane sebepten bahsediyor.
1: sebep sıcaklık ayarlanan kademeden çok yüksek yani kırmızıda diyor. Bu sebep olumsuz yeşilde.
2 :sebep kademeyi 1 2 ya da 3 seviye getirin diyor zaten 2. Kademde bu sebepte olumsuz.
3 :sebep pişirme tacı hatalı takım ya da sıkın diyor zaten doğru şekilde takılmış sebep nedir? Neden buhar veriyor. Normal mi? Ya da mekanizma neden eşit çıkmıyor ya da inmiyor normal mi? Fotoğraf ekliyorum. En kısa zamanda dönüş yapmanızı rica ediyorum.

02 Ekim 2023 14:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn İbrahim D., Telefon numaranızdan 02.10.2023 14:40 de aradık ulaşamadık. Hafta içi ve cmt 09:00-18:00 saatleri arasında irtibata geçmenizi rica ederiz. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetler ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi tüketici danışma hattımızdan iletebilirsiniz. Saygılarımızla

05 Ekim 2023 20:17

Teşekkür ediyorum hızlı cevap ve sonuç için

Gökçe
06 Haziran 2024 18:31