Finlux Vestel Klima Randevu Yalanları

Serhan
14 Haziran 2024 00:55

Finlux'tan yeni klima aldım, Vestel servis güvencesindeymiş. 11 Haziran günü çağrı merkezini aradım ve kayıt oluşturdum. Akabinde servis beni aradı ve 13 Haziran günü saat 13:00 - 16:00 arasında servis kaydı oluşturduk. Not olarak da bir saat önceden aranılmasını rica ettim. 13 Haziran günü, İzmir merkezden Çeşme'ye klima montajı yapılacak yere kimse olmadığından 90 km yol geldim ve adreste sabahtan itibaren bekledim. Saat 18:00'e kadar hala gelen ve arayan olmadığından çağrı merkezini aradım ama sistemleri çökmüş, yarım saat sonra arayın dediler. Bir saat civarı çağrı merkezine ulaşamadım ve 90 km tekrardan İzmir merkeze geri döndüm. Çağrı merkezine iki saat sonra ancak ulaşınca ve kontrol ettiklerinde servis randevumun 19:00 - 23:00 arası olacağı söylendi! Dedim, bana saat 13:00 - 16:00 dendi ve ne arandım ne geldiler, ben de İzmir'e geri döndüm dedim. Gelebilirler dediler. Ben de tamam, gelirlerse arasınlar, ben tekrar 90 km yapıp Çeşme'ye gideceğim, saat kaç olursa olsun dedim. Tamam dediler ama 23:00'e kadar beklememe rağmen ne arayan oldu ne gelen! Özetle, kimse dünya kadar işimiz varken söz verdiğiniz ve gelmeyeceğiniz randevu için sizi beklemek zorunda değil. Zahmet edip telefonla gelmeyeceğinizi söylemek zahmetinde dahi bulunmuyorsunuz! Sadece siz yoğun değilsiniz, herkes yoğun. Yapamayacağınız, beceremeyeceğiniz işlere girişmeyin, hiç kimsenin zamanını boşuna harcamayın. Ben sizin iş bilmezliğiniz yüzünden 180 km boşuna yol yaptım, zamanımı ve paramı boşuna harcadınız ve bu sizin hiç umurunuzda değil. Randevu verdiğiniz halde ne aradınız ne geldiniz! Gelmeyeceğiniz zahmet edip haber dahi vermediniz. Markanızın neden yerinde saydığı belli zaten, klimanızı almak ciddi pişmanlık sebebi. Kurumsallıktan çok uzaksınız, işiniz sadece klimayı satana kadar; sonrasında müşteriyi hiç umursamıyorsunuz!

15 Haziran 2024 21:15

Vestel marka yeni klima aldım. 11 Haziran 2024 çağrı merkezini aradım ve sonra servis beni aradı 13 Haziran 13:00 - 16:00 arası servis kaydı oluşturdu. Not olarak bir saat önceden aranılmasını rica ettim. 13 Haziran 20:00 gibi hala gelen ve arayan olmadığından çağrı merkezini aradım 19:00 23:00 montaj olacağı söylendi tabi yine arayan gelen bilgi veren yok İzmir'e geri döndüm 90 km! Ertesi gün direk servisi aradı ve nasıl gelmediler mi banada söylemediler ben geldiler sanıyorum dedi. Sonra müsaitliğimiz 15 Haziran günü saat 18:00 e kadar tekrar randevu yaptım sorun olmaz gelinecek dedi bu sefer! Yine sözlerine güvendim tekrar 15 Haziran sabah 90 km yol yapıp Çeşmeye geldim 18:00 e kadar ne arayan var ne soran. Saat 17:00 da servisi aradım gelen arayan olmadı diye, kendisi teknik ekiple anlık iletişim kurdu ve bana, sizi birazdan teknik ekip arayacak merak etmeyin dedi ama ne arayan oldu ne soran gün bitene kadar. İzmir'e geri döndüm. Yani Vestel in işini düzgün yapmaması nedeniyle yaklaşık 400 km gereksiz yol yaptım. Özetle, kimse gelmeyeceğiniz randevu için sizi beklemek zorunda değil. Zahmet edip telefonla gelmeyeceğinizi söylemek zahmetinde dahi bulunmuyorsunuz! Sadece siz yoğun değilsiniz, herkes yoğun. Yapamayacağınız, beceremeyeceğiniz işlere girişmeyin, hiç kimsenin zamanını boşuna harcamayın. Ben sizin iş bilmezliğiniz yüzünden 400 km boşuna yol yapmak zorunda değilim, zamanımı ve paramı boşuna harcadınız ve bu sizin hiç umurunuzda değil. Markanızın neden yerinde saydığı belli zaten, klimanızı almak ciddi pişmanlık sebebi. Kurumsallıktan çok uzaksınız, işiniz sadece klimayı satana kadar; sonrasında müşteriyi hiç umursamıyorsunuz!

15 Haziran 2024 20:40

Vestel-Finluks marka yeni klima aldım, Vestel servis güvencesinde. 11 Haziran günü çağrı merkezini aradım ve kayıt oluşturdum. Akabinde servis beni aradı ve 13 Haziran günü saat 13:00 - 16:00 arasında servis kaydı oluşturduk. Not olarak da bir saat önceden aranılmasını rica ettim. 13 Haziran günü, İzmir merkezden Çeşme'ye klima montajı yapılacak yere kimse olmadığından 90 km yol geldim ve adreste sabahtan itibaren bekledim. Saat 20:00 gibi hala gelen ve arayan olmadığından çağrı merkezini aradım ve 19:00 23:00 montaj olacağı söylendi tamam dedim sorun yok tekrar 90 km yaparım yeter ki arayın ve gelin ama ne gelen var ne arayan! Ertesi sabah direk gelecek olan yetkili servis ben aradı ve aaaa nasıl gelmediler mi banada söylemediler dedi yani servisin ciddiyetini ve iletişimini siz tahmin edin. Sonra dedi ki müsaitliğimiz 15 Haziran günü saat 18:00 e kadar gelinecek! Yine sözlerine güvendim tekrar 90 km yol yapıp Çeşmeye geldim 18:00 e kadar ne arayan var ne soran. Saat 17:00 da servisi aradım gelen arayan olmadı diye, kendisi teknik ekiple iletişim kurdu ve bana sizi birazdan TEM İzmir'e geri döndüm. Yani Vestel in işini düzgün yapmaması nedeniyle yaklaşık 400 km gereksiz yol yaptım. Özetle, kimse gelmeyeceğiniz randevu için sizi beklemek zorunda değil. Zahmet edip telefonla gelmeyeceğinizi söylemek zahmetinde dahi bulunmuyorsunuz! Sadece siz yoğun değilsiniz, herkes yoğun. Yapamayacağınız, beceremeyeceğiniz işlere girişmeyin, hiç kimsenin zamanını boşuna harcamayın. Ben sizin iş bilmezliğiniz yüzünden 400 km boşuna yol yapmak zorunda değilim, zamanımı ve paramı boşuna harcadınız ve bu sizin hiç umurunuzda değil. Markanızın neden yerinde saydığı belli zaten, klimanızı almak ciddi pişmanlık sebebi. Kurumsallıktan çok uzaksınız, işiniz sadece klimayı satana kadar; sonrasında müşteriyi hiç umursamıyorsunuz!

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Finlux Klimam Sürekli Arızalanıyor Servis Çözüm Sunmuyor Mağdurum

Gizem