Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 14:38

Kredi notu kesinlikle yükselmiyor. Kredi kartı kullanmıyorum. Aylık ortalama hesabımdan 300.000 TL para geçiyor. Bunun yanı sıra esnafa aylık ortalama gelirim 50.000 TL. İki pos makinesi çalıştırıyorum, bundan dolayı kredi kartı limitim, ek hesaplar hiçbir şekilde açılmıyor. Anlamadığım şu: İlk bir ayda dokuz yüzden 1120'ye, 1120'den 1180'e iki aylık süreçte uzayan yükselen bu puan neden iki aydır yerinde sabit? Çok dikkat etmeme rağmen düzenli kullanmama rağmen hiçbir şekilde nakit avans kullanmıyorum. Alışverişlerde kartımı kullanıyorum. Aylık gelirim sabit, bankalarla hiçbir sorunum, iletişim borcum yok. Bu durumun acil olarak ivedilikle düzeltilmesi gerekmektedir, çünkü esnaf olarak kullanmış olduğum kredi kartı limitleri ticari ilişkilerime zarar veriyor. Bunun acil olarak güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum.

06 Ekim 2023 17:08

Findeks Düzenli olarak tüm borçlarımı öde meme rağmen toplam limiti 2500 liralık bir tane kredi kartım olmasına rağmen çok dikkatli özenli esnaf olduğum için her şeyine çok dikkat ettiğim halde ilk üç ay kredi Findeks puanın yükselir 1180 puan da iken Son iki aydır hiçbir şekilde yükselme göstermiyorken şikayet vara şikayette bulunduğum günden bugüne Peynir 80 olan kredi puanımdan 1060'a düşmüş hiçbir sorun yokken bu düşüşün sebebini acil olarak öğrenmek istiyorum 114 puanım düşmesindeki sebep nedir hiçbir gecikmem başka kredi kartım kredim hiçbir şeyim olmamasına rağmen her şeyi bankaların istediği şekilde kullanılmasına rağmen esnek olmama rağmen aylık belirli 1 gram olmasına rağmen hesaplarımı düzenli kullanıyor olmama rağmen bu düşüşün sebebini acil olarak açıklamalarını istiyorum. Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüğüm de bana paket satmak istiyorlar müşteri temsilcisi almama detaylı görebileceğiniz bir paket satmanın derdindeler bununla ilgili de ayrıca şikayette bulunuyorum benim puanımın düşme sebebini bana açıklamalarını istiyorum acil olarak @BDDK@Maliye Bakanlığı@Findeks

Ek
Ek
06 Ekim 2023 17:07

18 Eylül 2023 14:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)
19 Eylül 2023 11:24

Müşterimizin ilgili talebi üzerine kendisi ile 19.09.2023 tarihinde görüşülmüş ve kendisine yardımcı olabilmek için gereken bilgi şahsen paylaşılmıştır. Veri sorumlusu sıfatıyla KKB Kredi Kayıt Bürosu Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca tarafımıza yapmış olduğunuz şikayet ve/veya başvurular aracılığı ile kendi rızanız kapsamında ve/veya olması halinde vekiliniz aracılığı ile sözlü, yazılı veya elektronik ortamda elde edilen/aktardığınız kişisel verileriniz ve/veya olması halinde vekilinize ilişkin kişisel veriler; talep ve şikayet süreçlerinin yürütülmesi ve takibi, Şirketimiz ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin tesisi ve bu kişilerle olan ilişki ve operasyonların yürütülmesi ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi amaçları ile ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen meşru menfaat, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğü kişisel veri işleme şartları ile işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, Şirketimiz tarafından yukarıda belirtilen amaçlar dahilinde tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve kanunen yetkili özel kurumlara aktarılabilecektir. Bu kapsamda kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. Maddesi uyarınca sahip olduğunuz hakları hatırlatır, işbu haklarınız ve haklarınız kapsamındaki taleplerinize ilişkin ayrıntılı bilgiye https://www.kkb.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi adresimizden ulaşabileceğinizi bildiririz. Saygılarımızla, Findeks Müşteri İletişim Merkezi

19 Eylül 2023 11:26

Arayan müşteri temsilcisi kendi kafasındaki hikayeyi anlattı hiçbir çözümsunamadılar güncellemede yapılmayacağını alenen belli etti güncellemeyi algoritmada annem bir sistem varmış o yapıyor Muş bizimle alakası yokmuş Findeks'in bir alakası yokmuş yani bana hiçbir çözüm de gelmedi güncellemeyi de yapacaklarını söylemediler arayan müşteri temsilcisi şirketin Findeks'in ve müşteri hizmetlerinin herhangi bir yetkisi algısı bulunmadığını tamam ile sistemin kendisi onayladığı söyleyerek görüşmeyi sonlandırdık süreçten hiç memnun kalmadım müşteri temsilcisinden hiç memnun kalmadım şikayetim aktif olarak devam

19 Eylül 2023 11:28

Arayan müşteri temsilcisi öyle bir anlatış tarzı vardı ki kendimi suçlu hissettim ya burada bildiğiniz güncelleme yapmamışız demiyorlar sistem diyor altı ay sonra da yapabilir bir yıl sonra da yapabilir hiç yapmaya da bilir yani burada bir gariplik var bana yeterli bir cevapsunamadılar kullanmış olduğunuz kredi kartları diyor benim bir adet kredim var kullanmış olduğunuz hesaplar diyor iki adet hesabım var neyi bu etkiliyor ben bunu çözemedim burada net bir şekilde biz güncelleme yapmıyoruz demek istiyor ve bunu açık açık söyleyemedi için de bilerek yükseltmiyorlar açık ve net güncelleme yapmıyorlar

19 Eylül 2023 11:32

Müşteri hizmetleri arayan hanım efendi bana sunduğu çözümde 6 ay da ya da 1 yıl ya da belirsiz ucu açık bir sürüde güncelleme olur diyor bunun yanı sıra son 3 ayda yükselme sebebininde o aylardaki artışlara denk geldiğini görüyorum ondan yükseldiğini söyledi

Volkan
02 Kasım 2023 20:24
Efkan sonucu yetersiz buldu

Efkan
06 Ocak 2025 02:51
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
14 Temmuz 2023 09:48