Beran sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Financell Tahsilat Rahatsız Ediyor

06 Mayıs 2024 12:06

532 Financell'den bugün arandım "Kredinizin son günü bugün, ne zaman ödeyeceksiniz? " şeklinde rahatsız edici bir telefon aldım, bilgi verdim ama şikayet için geri aradığımda Turkcell tahsilat yetkilisi R****** hanım da şaka gibi bana ödenmemiş faturanız var dedi. Ben uyurken beni rahatsız ediyorsunuz, uykumu kaçırıyorsunuz. Şikayet etmek için aradığımda irite olduğumu söylememe rağmen bana hala borç var diyorsunuz. Ailemin üstüne olan 4 adet Turkcell numaralarının hepsini başka operatörlere geçireceğim. Kullandığım sürekli kesilen Superonline internet bağlantısını da başka bir alternatifle değiştireceğim. Kurumsal diye kaliteli diye tercih ediyoruz muhatap olduğumuz şeylere bak. Financell hizmetlerini kullanmak isteyenler iki kere düşünsün. Telefonla rahatsız edileceksiniz çünkü.

06 Mayıs 2024 12:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Financell

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi inceleyerek 06.05.2024 tarihinde konuyla ilgili tarafınıza bilgi verdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Financell

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Arama Ve Mesajlarla Psikolojik Baskı: Makul Ödeme Planı Talebim Karşılanmıyor

18 Eylül 2025 16:45
yogun-arama-ve-mesajlarla-psikolojik-baski-makul-odeme-plani-talebim-karsilanmiyor-1.jpg
Murat sonuçtan memnun değil

04 Mart 2024 15:26