Filli Boya Bayilik Başvurusu

28 Nisan 2024 17:04

Biz, Niğde merkezde 23 yıldır faaliyet gösteren bir firmayız. Filli Boya bayiliği için 2022-2023 ve 2024 yılları içinde defalarca başvuruda bulunduk. Niğde bölgesinden sorumlu olan b*** adlı kişiyi her aradığımızda bize hep bir mazeret sundu. Defalarca iş yerimize davet ettik ve 2024 yılının şubat ayının 15'inde zoraki de olsa iş yerimize geldi. Ondan önce bölge sorumlunuz a** bey ile bir kez konuştuk ve bu kişi de bizi ciddiye almayıp iş yerimizi ziyaret etmemiştir. B****, iş yerimize geldiğinde 'buranın kralı da paşası da benim' gibi ifadeler kullanmıştır. Grup şirketlerimizden olan çarboğa yapı mimarlık anonim şirketi olarak ba****a ipoteğimiz olduğunu, yılda 4 milyon liralık mal satışı yaptığımızı ve bunu protokolle de belgeleyebileceğimizi söyleyerek kendisinden söz aldık. Ancak bayilik sözü daha sonra yalanlarla, Niğde merkez dışında bulunan ve 3 yıllık bir şahıs firmasına verilmiştir. Araştırmalarımız sonucunda kendisine neden bize söz verdiğini sorduğumuzda 'ben zaten sizin oraya yoldan geçerken uğramıştım, bayilik vermeyecektim' demesi bizi üzmüştür. Üst yönetici ve müdürlerimizden bayilik talep etmekteyiz. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun oluruz. İyi çalışmalar dileriz.

28 Nisan 2024 18:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Şehmus
Şehmus

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak daha yeni gireceğim boya sektörüne sizce bu meslek yapılır mı bayilik mi tavsiye edersiniz yoksa kendi malını alıp satmak mı

Muhammet
16 Ekim 2024 18:36
Yanlış Renk Boya Krizi: Filli Boya İle Yaşanan Zorlu Süreç
Burak sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 01:32
Filli Boya Bayisi Fahiş Fiyat Politikası
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 14:44