Muhammet
16 Ekim 2024 18:36

Filli Boya'dan Momento Max kum beyazı tonunu satın aldık. Evimize boyacılar 2 gün boyayı uyguladılar. İlk gittiğimde henüz 1 kat atılmıştı, önceki renk tonu yüzünden yeşile dönük gözüktüğünü düşündüğüm için sonraki katlarda kum beyazına döner diye düşündük. 10.10.24 Cumartesi günü 2 kat daha boya vurulunca evin rengi iyice yeşile döndü. Durumu fark edince boyayı alıp bayiye gittik ancak kapalıydı. Başka bir Filli Boya bayisine sorduğumuzda boya kovasında etiket olmadığı, büyük ihtimalle bayinin kusurlu olduğunu söyledi. Aldığımız bayinin telefon numarasını bulup bu vasıta ile durumu anlattık ve boyayı 14.10.24 Pazartesi günü teslim ettik. Boyanın incelemeye gideceğini, eğer boyada sorun varsa yeni boya verileceğini söylediler. Ancak 2 gün 2 boyacı çalıştırdığımı ve boyada bir sorun varsa bu zararın da sebebi olduklarını söyledim. 16.10.2024 günü bayii ile önce telefonda görüştük. Bayii çalışanları durumla ilgili Filli Boya ile görüşeceğini ve döneceğini söylediler. Bir süre bekledikten sonra tekrar aradım ancak açan olmamıştı. Sonrasında bayiiye kendim gittim. Bayii çalışanı o sırada başka bir işle meşgul olduğunu kendimde şahit olduğum için o konuda kendisiyle helalleştik. Bayii bölge yöneticileri ile ben oradayken telefonla irtibat kurarak yeni boya temini konusunda yöneticilerin talimatıyla yardımcı oldu. İşçi konusundaki durumu tekrar dile getirdiğimde bu konuda herhangi bir sonuç çıkmayacağını söylediler. Boya konusundaki mağduriyeti gideren herkese teşekkür ediyorum. Çalışan personelin ücretlerinden doğan maddi zarar konusunda hala sorun yaşıyorum. Boya yapılma süresince yaşanan sıkıntıdan dolayı evime taşınamadım.

16 Ekim 2024 20:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Filli Boya'nın Kum Beyazı Rengi Pembe Çıktı, Mağduriyetim Giderilsin

16 Eylül 2025 13:14

22 Şubat 2024 11:01
Filli Boya Momento Max Silinebilir Değil!
Filli Boya Momento Max Silinebilir Değil!

26 Kasım 2024 12:42

Filli Boya İle Renk Uyumsuzluğu Ve Yetersiz Çözüm