Filelog Kedi Filesi Siparişler Teslim Edilmiyor, Para İadesi De Yapılmıyor.

05 Haziran 2024 19:34

Mart ayında 13.000 TL'lik sipariş verdik. Bir parça ürün dahi gönderilmedi, zaten artık telefonla da ulaşamıyoruz. Bu kişilerle ilgili Savcılık başvurumuzu yaptık, mağdur olan herkes başvuru yaparsa ceza almaları ihtimali kuvvetlenir. Yeni sipariş oluşturmayı düşünen arkadaşlar, firmanın gönderilerine bakarak sipariş oluşturmasın. Mağduriyeti olanlar da en yakın Savcılığa müracaat etsinler.

Yorumlar (7)

Caner

Merhaba, bana kisinin vergi numarası vb. Bilgiler lazım elinde olan varsa bana ulaşabilir mi acaba

Burçin

Merhaba, ben de yarın savcılığa gitmeyi planlıyorum. Elinizde firma vergi numarası var mı? Bende telefon numarası ve Instagram hesabı dışında hiçbir bilgi yok. Benimle paylaşırsanız sevinirim. Benim de şahıs adına 11.040 TL param gitti 😔

Ezgi

Merhaba süreciniz ne durumda acaba tüketici haklarından bize iade kararı çıktı ama kimseye ulaşamıyoruz. Eğer ulaşabilen varsa bilgilerini atabilir misiniz? Mahkemeye başvuru yapacağım bilgiler gerekiyor

Tuğba

Merhaba Burçin Hanım, Instagram'dan size ulaşamadım. Bizim mahkememiz var salı günü. Sanığın şu an hapishanede olduğu söylendi. Sizde gelişmeler var mı?

Nuova_vitatr ye gönderebilirsiniz. Teşekkür ederim

Tuğba

Burçin Hanım. Vergi numarası var bende. Ama burda yayinlamazlar. İnstgrm adresiniz varsa oradan DM olarak atayım size uygunsa.

Burçin

Tuğba hanım elinizde vergi numarası veya benzer firma bilgileri var mı acaba? Ben de Tüketici Hakları'na ve CİMER üzerinden ticaret Bakanlığına şikayet etmeyi planlıyorum.

16 Ocak 22:31
Sipariş Sonrası Sessizlik