Yanlış Bilgilendirme İle Faizsiz Kredinin Faizli Olması

25 Ekim 2024 13:00

Fujifilm Karaköy mağazasından fotoğraf makinesi aldığımızda, Fibabanka'nın 15 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunduğunu öğrendik. Birinci seçenek olarak banka kartımdan 7.500 TL değerinde pos veya internet harcamaları yapmam karşılığında sıfır faiz uygulanacağı, ikinci seçenek olarak ise 50.000 TL karşılığında hesabımda Türk Lirası, dolar, hisse senedi, altın gibi değerler tutmam karşılığında bu indirimden yararlanabileceğimi belirttiler. Ağustos ayının sonunda fotoğraf makinemizi aldık. Aynı zamanda 50.000 TL tutarı hesabımızda gösterme seçeneğini seçerek 0 faizli kredi imkanından yararlanmak istedik. Bizlere ödeme tarihinden son 1 ay öncesinde 50.000 TL bulundurmamızın yeterli olacağı bilgisini verdiler. İlk ödeme tarihimiz 25 Ekim'di. Buna istinaden 23 Eylül'de hesaba 50.000 TL tutarında para yatırdık ve o para 1 aydır hesabımızda bulunmakta. Fakat kredi miktarının söyledikleri gibi faizsiz değil, faizli şekilde çekildiğini gördük. Bankayı arayıp sebebini sorduğumuzda ise ödeme tarihinden bir ay öncesinde 50.000 TL bulundurun söyleminin karşılığının 1-30 Eylül tarihlerini kapsadığını, bizim bu parayı 23 Eylül'de yatırdığımız için geç kaldığımızı ve faizli tutarın çekileceği bilgisini verdiler. Biz ilk başta bu kampanyadan yararlanırken bizlere özellikle ödeme tarihinden 1 ay öncesine kadar diye bilgi vermişlerdi. Bize yanlış bilgi verildi ve mağdur olduk. BDDK'ya gerekli şikayetlerde bulunduk. Hem de yazılı olarak bankaya şikayette bulunduk, başka insanlar da bu duruma düşmesin diye. Olumsuz sonuç alırsak TBB Hakem Heyeti dahil her türlü hukuki yola başvuracağız.

25 Ekim 2024 13:24 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba Sayın Gizem Ö. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Gizem
Gizem
04 Kasım 2024 09:46

Telefonla iletişime geçtiniz fakat eşim ile iletişime hala geçilmedi. Sorunum hala devam ediyor.

Fibabankası İle Fujifilm Ortaklığının İnsanları Yanlış Yönlendirmesi

28 Mart 2024 13:04
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Alışgidiş Sıfır Faiz Oyunu!

17 Temmuz 2024 20:38

30 Nisan 2024 01:27
Furkan sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 13:00
"Hızlı bir şekilde ve kapsamlı olarak sorun düzeltildiği için Fibabanka çözüm merkezine teşekkür ederim"
Fibabanka Faizsiz Kredi Yalanı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Fujifilm 50 Bin Faizsiz 15 Ay Kredisi

Gökhan