Samed sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 18:16

Hayatımda böyle bir hizmetle karşılaşmadım. Samsung'dan bir ürün satın almayı düşünüyorum. Ürünün fiyatı 11.150 TL ve 12 ay taksitli ödeme seçeneğinde aylık ödeme 979 TL'ye denk geliyor. Uzun süredir kredi başvurusunda bulunmama rağmen başvurularım kabul edilmiyor. 1000 TL'lik kredi başvurusu bile reddedildi, inanılır gibi değil. Diğer bankalarda gecikmiş bir kredi kartı borcum bulunmuyor, sadece bir kez ödeme gecikmem oldu ve bu aylar öncesine ait. Eğer sorunum çözülmezse, tüm müşteri ilişkilerimi sonlandıracağım ve Fibabanka'yı kimseye tavsiye etmeyeceğim. Lütfen sorunumu çözün.

09 Kasım 2023 17:41

Ben hayatımda bu kadar kötü bir banka deneyimi yaşamadım. Samsung'dan bir ürün almayı planlıyorum. Ürünün fiyatı 11.150 TL ve 12 ay taksitli ödeme seçeneğiyle aylık 979 TL ödeme yapmam gerekiyor. Uzun süredir kredi başvurusunda bulunmama rağmen başvurum kabul edilmiyor. 1000 TL'lik kredi başvurusu dahi kabul görmüyor, inanılır gibi değil. Diğer bankalarda geçikmiş kredi kartı borcum bulunmuyor, sadece bir kez gecikme yaşandı ve o da aylar öncesine ait. Eğer sorunum çözülmezse, bankanızla olan tüm müşteri ilişkilerimi sonlandıracağım ve çevremdeki hiç kimseye bankanızı tavsiye etmeyeceğim. Fibabanka, lütfen sorunuma bir çözüm bulun.

Ek
09 Kasım 2023 18:29 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba Sayın Samed A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Samed
Samed
10 Kasım 2023 14:24

Hiçbir şekilde olumlu bir geri dönüş alamadım sadece aynı şeyleri söyleyip geçiştirdiler 1000 TL krediyi dahi olumsuz yanıt veriyorsunuz. Garanti Bankası'nın 2 haftalık müşterisi olmama rağmen 12 bine yakın kredimi onayladılar. Uygulamanızı silip sizinle tüm ilişkimi keseceğim ve sizin bankanızı kimseye önermeyeceğim. Aylardır olumsuz yanıt verdiniz yazıklar olsun

01 Ekim 2024 21:56
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
02 Aralık 2024 11:38
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 00:42

15 Haziran 2025 18:10
Necmiye sonuçtan hiç memnun değil

Necmiye
29 Ekim 2024 23:41