Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Fiat Ulysse İle Yolda Kaldım, Destek Yok!

22 Aralık 2023 00:08

2023 Aralık ayında Fiat Gürses'ten sıfır Fiat Ulysse aldım, ilk seferinde Ankara dönüşü Bolu'da yolda kaldım. 5 gün geçti ve hala araçta ne sorun olduğuna dair bilgi alamıyoruz. 'Sorunu öğrenmek için motoru açacağız' dediler. Bugün ise, biz onay vermediğimiz halde 'siz onay verdiniz, motor değişimi yapacağız' dediler. Sakın aracı tamir etmeyin ve motor değiştirmeyin dedik. Yasal olarak haklarımızı araştırıyoruz. Kaç defa servisi aradık, kaç defa bayiyi aradık, kaç defa 444 22 55 numaralı hattı aradık. Gelen cevap sürekli 'size döneceğiz', 'en kısa sürede bilgi vereceğiz', 'gerekeni yapacağız' diyorlar ama bir kere bile bir yetkili arayıp 'sorun budur, nasıl bir çözüm istersiniz? ' demedi maalesef. Şansınıza arabada sorun yaşarsanız bilin ki size kimse destek olmayacak.

profile profile
22 Aralık 2023 09:01 (Şikayetten 8 saat sonra)
22 Aralık 2023 18:20

Yapılan bildirim nedir? İnceliyoruz, en kısa sürede siz döneceğiz, hoca bakacak, bölge müdürü arayacak, biz size bilgi vereceğiz, motoru açtık, motor değiştlrmek istemediğimiz halde onay verdiniz motor değişecek, hayır değiştirme istemiyoruz o zaman sizi bir daha arayacağız. Verdiğiniz cevaplar bunlar geçen 1 hafta içinde defalarca aramamkza rağmen hala aracı ne yapacaksınız? İstediğim gibi yeni araçla mı değişecek yoksa sizin istediğiniz gibi açılan motoru mu değişecek, bu işlemler ne zaman bitecek haberimiz yok, Bak buraya yazınca nasıl anında cevap veriyorsunuz. Bu hafta sonu tüm araç bilgisi veren Youtube.com kanallarına verdiğiniz muhteşem hizmeti yazacağım

Azime

Merhaba sorununuz çözüldü mü ben de bu aracı almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Aracı, bir sürü aramadan, ısrar etmeden sonra aylar sonra sıfır ile değiştirdiler bu arada da yedek olarak Fiat Egea verdiler ticari araçları yokmuş :( Yerine verdikleri sıfır araç ise daha taksitleri bitmeden iki defa garanti kapsamında tamire gitmesi gerekti. Aldığımıza pişmanız maalesef ama karar sizin

Fiat Ulysse Anahtar Algılama Sorunu

Meltem
07 Şubat 2024 15:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Cargo 1.5 Motor Arızası

03 Nisan 2024 09:16