Fiat Ulysse Anahtar Algılama Sorunu

07 Şubat 2024 15:13

Fiat markasına ait Ulysse ticari unvanlı 2.0 dizel otomatik 8+1 otomobil ruhsatlı aracımı İstanbul Fiat Gürses bayisinden sıfır olarak 2 Ocak 2023 tarihinde eşim teslim aldı. Aracımızda 2023 Temmuz ayı içerisinde anahtar algılama sorunu başladı. 19 Temmuz 2023 tarihinde aracımızı Ordu Tunalar Fiat yetkili servisine bu sorunla ilgili randevu alıp eşim götürdü. Anahtar beyni değişti ancak gelen parça araçla uyum sağlayamadı. Araçtaki sorun devam etti. Araca uzaktan kodlama yapıldı fakat sorun hala çözülmedi. Yukarıda belirttiğim 19 Temmuz 2023 tarihinden bu yana aracımız Ordu Tunalar Fiat servisinde bulunmakta olup, Fiat markasına ait mühendislerin bu sorunla ilgilendiği, aracın PSA yani Peugeot, Citroën ve Opel markasına ait altyapının kullanıldığını ve sorunun onlar tarafından da incelendiği dile getirildi. Kasım 2023 içerisinde Fiat markasına ait 444 22 55 numaralı müşteri hizmetlerinden araç değişim talebinde bulundum ve sürecin uzun süreceği, hala karar verilme aşamasında olunduğu, üst yetkililerin değişim talebine henüz onay vermediği belirtildi. Servisten aranıp bilgi alabiliyorum ama Fiat markasına ait müşteri temsilcilerini aramaktan yoruldum. Üst yetkililer artık kimlerse, konu hakkında karar verme nezaketinde lütfen bulunsunlar. Yaklaşık olarak 7 aydır aracımı bekliyorum ve 3 aydır da aracımın değişim talebinin onaylanmasını bekliyorum. Bir tüketici olarak, bir markanın, Fiat markası gibi, nasıl bu kadar bekletebildiğini anlamış değilim. Yasal olarak araç değişim hakkıma cevap verilmesini ve Fiat markasının sorumluluğunu yerine getirerek sorunumun çözülmesini istiyorum.

profile profile profile
07 Şubat 2024 16:09 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Azime

Aracın anahtarı yok gibi bir sorun muydu? Sarı yanan anahtar yok uyarısı. Benim araçta da 1 haftada 2 kez oldu.

Azime

Merhaba sorununuz çözüldü mü ben de bu aracı almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Araç değişimi yaptılar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Fiat Ulysse İle Yolda Kaldım, Destek Yok!

22 Aralık 2023 00:08
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Tunalar Bayisi'nde Aracımın Tamir Sürecinde Yaşadığım İlgisizlik Ve Özensizlik

Fatih
16 Haziran 2025 11:35
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ulysse Şanzıman Sorunu Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

Yusuf