Fiat Egea Direksiyondan Gelen Ses

17 Nisan 2024 21:57

2021 yılında sıfır bir Egea aldım. Aldım alalı servis kayıtlarımda kontrol edilirse görülecektir ki yazılımsal sorunlarla uzun süre boğuştum ve yıldım artık bıraktım. Araçta özellikler hala kendiliğinden devre dışı kalıyor ve kendim düzeltiyorum. Elektronik direksiyon mili arıza yaptı garantiden değiştirildi. Şimdi de değişim sonrası direksiyonu çevirdikçe uğultu geliyor. Şimdi de uzun trafikte kaldığım anlarda direksiyonu çevirdikçe uğultu geliyor. Her gün düzelir ümidiyle bakıyorum ama hala aynı.
Aracım daha 17 binde. Bu km’deki aracın bu kadar sorun çıkarması normal mi? Başka firma ürünleri yap değişiminden yağ değişimine gidiyor. Benimse rutine bağladık artık. Kronik yağ eksiltmesini de artık önemsemiyorum. Aracımda son beliren arıza için tekrar servis yolu gözüktü. Lütfen bizim gibi 2024 yılı araç alanları mağdur etmeyin. Kaliteli parça kullanım ve aracı pahalıya satın gerekirse… herkesin parası, zamanı çok kıymetli…

18 Nisan 2024 10:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Edip
Edip

Aynı direksiyonda ses bende de var sağ sol tspınca iki defa direksiyon kutusu değişti sorun devam ediyor

Uğur

Dün yine Fiat İlgi Merkezinden arandım. Küçükyalı Otokoç'a gidip daha detaylı bakılması önerildi ama daha randevu için arayan olmadı.

Fiat Ayıplı Mal Sattı

Volkan