Fiat Egea Cross Klima Motor Sesi Sorunu

29 Temmuz 2024 10:045.025

Garantisi devam eden aracın klima motor sesi tamamen içeride. Böyle bir sorunun net bir şekilde olması ve Fiat markasının bu ve benzeri kronikleşmeye giden sorunların basit çözümlerini masraftan kaçarak bulmaması, markayı yavaş yavaş bitireceği, bugün olmasa bile bir gün satışlarının büyük ölçüde düşeceğinin, insanların fiyat performansa artık bakmayacaklarını bunun farkına varılması gerekliliğini özellikle belirtmek istiyorum. Klimanın sesinden serinleyemiyoruz.

27 Eylül 2024 14:51

Yaklaşık 3 aydır yaşamış olduğum bu sorun ile ilgili arayacaklarını söyledikleri halde hiç kimse tarafından ulaşılmadı. Aracımın sorunu videoda net bir şekilde gözler önünde. Bu sorunu sorun olarak görmediğini ve bir çözüm önerisi sunmadığını beyan etmesini bekliyorum Fiat markasının.

Videodaki klima kompresör sesi ile yani videoda ki ses ile yaklaşık 30 dakikalık bir yolculuk etmeniz halinde çılgına dönüyorsunuz.

29 Temmuz 2024 10:33 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Sayın Yılmaz T. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

29 Temmuz 2024 22:48

Konu ile alakalı arandım fakat görüşemedik, müsait değildim. 10 dakika sonra arar mısınız talebinde bulundum fakat geri dönüş henüz yapılamadı. Konu ile alakalı en kısa sürede dönüş yaparsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

29 Eylül 2024 21:43

Fiat ın bir müşterisine çözüm önerisi, iş çok komik ve rencide edici hale dönüşmek üzere. Ben genel merkezden telefon bekliyorum şu anda.

29 Eylül 2024 21:44

2 Ekim 2024 18:54

29 eylülden beri genel merkezden aranmak istediğimi belirten her gün en az 3 defa talepte bulunduğum ve sürekli bilgi verdik aciliyetinden bahsettik demelerine rağmen gün itibari ile ne arandım ne de konu ile ilgili bir gelişme var maalesef

Barış
Barış
Benzer Şikayeti Var
21 Eylül 2025 12:10

Bu sorunu görmezden gelen bir şirket oldu Fiat maalesef Türkiye'nin gerçeklerini görüyoruz. Malının arkasında durmasını beklerken. Böyle bir sorun hiç karşımıza gelmedi diyen bir temsilciyle konuştum. Şaka gibi. Bilinçli kulak arkası ediliyor sanki.

Fiat Servislerin Yetersizliği Ve İlgisizliği

Armagan
Armagan
25 Temmuz 2024 14:554.177

Fiat yetkili servislerini aracım arıza lambası yaktı ve kliması çalışmıyor diye arıyorum. Hepsinde aynı cevap: motor yap...

Fiat Harbi Ezberleri Bozmaya - İnsanları Mağdur Etmeye Devam Ediyor

Coşkun
Coşkun
11 Ağustos 2024 01:2913.810

Fiat her zamanki gibi ezberleri bozuyor. 2020 de sıfır Doblo aldık. Alındığı günden bu yana bütün bakımları serviste yap...

2 Yorum

Fiat Egea 1.4 Klima Sesi

Fahrettin
Fahrettin
12 Eylül 2023 17:3211.896

Yeni 2022 model 1.4benzinli Fiat Egea satın aldım. Garantisi hala devam ediyor. Ancak klima o kadar ses yapıyor ki Klima...

1 Destek4 Yorum

Taner
Fiat Egea Sedan Siyah Benekler Oluşması

Fiat Egea Sedan SiyahBenekler Oluşması

Ahmet
Fiat Ayıplı Malın İfşası!

Fiat Ayıplı Malınİfşası!

Ozan