Fiat Doblo'da Sürekli Bakım Sorunu ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ziver
04 Ekim 2024 08:42

Gaziantep Fiat bayisi Topçuoğlu Otomotiv'den 14-12-2023 tarihinde aldığım Fiat Doblo marka aracımda 14,400 km'de motor lambası yandı ve araç çekişten düştü. Servise gittim, sağ olsunlar ilgilendiler, aracın 15,000 km bakımında yapalım düzelecektir dediler ve bakım yapıldı. Yağ değiştiği için düzeldi ve kullanmaya devam ettim. Tekrar 23,292 km'de aracım aynı hatayı tekrar verdi ve ben de servise tekrar başvurdum. Sağ olsun ilgilendiler, yağ değişmesi gerekli dediler ve aracı teslim aldılar. Aracın bittiğini söylediklerinde gittiğimde bana fatura çıktığını söylediler. Ben de bana başta neden söylemediklerini, 23,292 km'deki bir aracın bakımını ben neden yaptırdığımı, ne km ne de yıl olarak benimle alakası olmadığını söyledim. Onlar da 'Fiat ödemiyor, biz mi ödeyeceğiz, tabii ki sen ödeyeceksin' diye bir cevap verdiler. Ve bu araçlarda bunun olduğunu, 3,000 km'de de değişen olduğunu söylediler. Fiat yetkilileri bu aracı 15,000 km bir mi yoksa aracın canı ne zaman isterse o zaman mı bakım yapılacağını söylesinler. Fiat yetkilileri bu PSA grubu araca bir an evvel çözüm bulmalılar. Ben 8,000 km bakım yaptırmayı kendi hatam değil, aracın DPF hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fiat yetkililerinin aracına ve sattığı ürünün arkasında olmasını bekliyorum.

04 Ekim 2024 09:11 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Fiat Doblo'da Sürekli Yağ Eksiltme Ve Sık Yağ Bakımı Sorunu

Yunus
29 Nisan 2025 23:42
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
29 Ağustos 2024 20:21
Taşkesti sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araç Sürekli Arıza Verip Masraf Çıkarıyor

Taşkesti
17 Haziran 2025 18:54
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo'nun Bakım Sorunları

Muharrem