İsmail sonuçtan çok memnun

Fiat 1.6 Egea Cross Urban Renk Problemi

11 Haziran 2024 19:21
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Fiat Egea Cross urban 1.6 dizel araç için renk seçeneğinde orman yeşili olarak anlaşılmıştı fakat tarafıma bazı problemler olduğundan mütevellit urban paket için orman yeşili rengini sağlayamayacakları iletildi. Bu mağduriyetimden ötürü yine orman yeşili Egea Cross limited paket için beni tatmin edecek teklifler sunuldu ve karşılıklı anlaştık. İlgi ve alakası için Samsun Tekkeköy Fiat Bayii Satış Müdürü Doğan Beye teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.”

07/06/2024 tarihinde Samsun Tekkeköy Fiat bayisinde 1.6 Dizel Egea Cross Urban Paket için satış temsilcisiyle anlaştık. Bize renk seçeneklerini söylediler. Eşim ve ben orman yeşili rengini beğendik. Aracın rengini orman yeşili olarak oluşturdular ve söylenen banka hesaplarına ödemeyi gerçekleştirdik. Aracın bayide olmadığı, teslimatın 1 ay içerisinde kesin gerçekleştirileceği söylendi. Bugün ise satış temsilcisi arkadaş tarafından arandık ve ellerinde orman yeşili olmadığı, okyanus mavisi, beyaz, turuncu ve gri renklerin olduğu, bu renklerden birini seçmemiz gerektiği dayatıldı. O gün ben ve eşim orman yeşili rengini beğendik ve elimizde var denildi. Verilen evrakta da orman yeşili ibaresi var. Bu nasıl bir firma anlayışıdır? Fiat markasına olan güvenim daha arabayı almadan sarsıldı.

12 Haziran 2024 09:16 (Şikayetten 13 saat sonra)
12 Haziran 2024 17:18

Yavuz sonuçtan çok memnun

Yavuz
23 Ekim 2024 22:57
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fulya
17 Nisan 2025 13:01
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Eksik Ve Hatalı Onarım, Mağduriyet Ve Güven Sorunu

Ayhan
28 Ağustos 2025 18:04

Fiat Teshir Araç Verilmesi

Alev
04 Kasım 2023 02:25
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross'ta Tekrarlayan Arızalar Ve Çözümden Uzak Servis Süreci

Deniz