Fatih Belediyesi Otopark Aboneliği Sorunu: İki Yıllık Bekleyiş

14 Kasım 2024 13:112.268

Fatih Belediyesi yetkililerine,

Yaklaşık 2 yıl önce, Kocamustafapaşa Duhaniye Otoparkı’nda abonelik başvurusunda bulundum. O tarihten bu yana, defalarca arayıp başvurumun durumunu öğrenmeye çalışmama rağmen hiçbir yetkiliden geri dönüş alamadım. Otopark aboneliği gibi basit bir işlem için iki yılı aşkın süredir beklemek zorunda bırakılıyorum.

Bu süre zarfında hiçbir gelişme olmaması, bırakın bir çözüm sunulmasını, konuyla ilgili olarak kimsenin ilgilenmemesi büyük bir hayal kırıklığı yaratmaktadır. Vatandaş olarak tüm yasal ücretleri ödemeye hazır olmama rağmen, neden hâlâ abonelik kaydımın yapılmadığını anlamakta güçlük çekiyorum. Otopark aboneliği almak için “torpil” mi aramak gerekiyor? Fatih Belediyesi gibi bir kurumda vatandaşlar arasında ayrımcılık mı yapılıyor?

Bu konuyla ilgili acil ve etkili bir çözüm bekliyorum. Belediye olarak, halkın temel hizmet taleplerine duyarlı olmanız ve bu tip başvuruların çözümünü hızlandırmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Artık bekletilmeden abonelik başvurumun onaylanmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, bu sorunla ilgili tüm resmi yollara başvurmak zorunda kalacağımı da belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Ümraniye Belediyesi Araç Park Sorunu

20 Eylül 2023 14:20564

Ümraniye belediyesini tamı tamına 2 yıldır aramaktayım ve hala bir sonuç alamadım. Sorun evimin önündeki araç parkı giri...

Fatih Belediyesi İşgale Usulsüz Diyor Fakat Müdahale Etmiyor Yıllardır

15 Mayıs 2024 09:562.007

Fatih Belediyesi'ne, 2018 yılından bu yana defalarca ilettiğim şikayetlere rağmen ve 'usulsüz' olarak nitelendirdikleri ...

Tümünü Gör
Fatih Belediyesi Bu Şekilde Sorumsuzluk Olmaz!

Fatih BelediyesiBu Şekilde Sorumsuzluk Olmaz!

Yüksel
Fatih Belediyesi Başsız Sokak Hayvanlarının Toplanması

Fatih BelediyesiBaşsız Sokak Hayvanlarının Toplanması

Muhammadumar
Fatih Belediyesi Eczaneden İlaç Alırken Arabama Ceza Kesildi Ben % 100 Engelliyim

Fatih BelediyesiEczaneden İlaç Alırken Arabama Ceza Kesildi Ben % 100 Engelliyim

Gökhan
Fatih Belediyesi Yol Ve Kaldırım İşgali

Fatih BelediyesiYol Ve Kaldırım İşgali

Ahmet
Fatih Belediyesi Kokudan Sudan Binaya Giremiyoruz!

Fatih BelediyesiKokudan Sudan Binaya Giremiyoruz!

Sadetin
Fatih Belediyesi Çöpün Bir An Önce Alınması Lazım!

Fatih BelediyesiÇöpün Bir An Önce Alınması Lazım!

Fatih