İlayda sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 17:09

Fashfed uygulamasından 24 Mayıs tarihinde Guess markasından çanta sipariş etmiştim. Çanta bugün elime ulaştı fakat orijinal bez koruma kılıfı yok. Bunun üzerine gerek canlı destek gerek müşteri hizmetleri ile sorunumu çözmeyi denedim fakat ürünle birlikte yollandığı için çözemeyeceklerini bir sonraki siparişimde böyle bir şeyin asla olmayacağını söylediler. İlk siparişimde böyle hoş olmayan bir olay yaşadım. Dünyaca bilinen bir markadan alışveriş yapıyorum nasıl orijinal koruma kılıfı yanında gelmez? Sonrasında da değişim şeklinde tarafıma dönüp kılıfıyla yollamayı bile teklif etmemeniz hiçbir şekilde müşteri memnuniyetini yansıtmıyor. Bu sorunumu çözmenizi talep ediyorum.

profile profile profile
26 Mayıs 2023 17:58 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, FASHFED Müşteri Hizmetleri

26 Mayıs 2023 17:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, FASHFED Müşteri Hizmetleri

26 Mayıs 2023 20:02

Bilgilendirmeniz sonucu gerekli sorgulamalarınızı tamamladığınızda çözüm için dönüşünüzü bekliyorum.

27 Mayıs 2023 13:30
Fashfed Satın Aldığım Guess Çantayı Orijinal Kılıfıyla Göndermedi

Geri dönüş bildirimi aldım ve ürün tedarikçiden bu şekilde kılıfsız temin edildi dendi. Daha büyük bir saçmalık duymadım hayatımda. Gözlük, telefon aldığımızda kutusuz mu geliyor da çanta böyle eksik şekilde geliyor. Eren perakendenin kurmuş olduğu bir siteye asla yakıştırmadım. Alışveriş yapacak olanlar da bunu bilerek yapsın. Ürününüz yarım yamalak gönderilecek. Resmen kutuya yetim gibi atmışsınız! Koskoca firma tedarikçiden tam tedarik etmeyi akıl edemiyorsa vay halimize!

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 00:47

Gamze
29 Mayıs 2024 17:28
Fashfed Yanlış Ürün Gönderdi. Sorunu Çözmek Adına Dönüş Alamıyorum.
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
05 Ağustos 2025 11:39
siparisim-gerekcesiz-iptal-edildi-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-1.jpg
Enes sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 13:58
"Alışveriş süreci içerisinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı müşteri hizmetleri tarafından aranıp detaylı bir şekilde bilgi verildi ilgi ve alakaları için teşekkür ederim."
Fashfed Ürün Hizmet Sorumsuzluğu
Handenur sonuçtan hiç memnun değil

Handenur
15 Mayıs 2025 12:11