Cem sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Stubby Tıraş Makinesi Başlığı Arızası

Fakir Stubby Tıraş Makinesi Başlığı Arızası
11 Ekim 2023 14:52

Fakir Stubby tıraş makinemin bıçak kısmında hareketli plastik parçalar var ve bu parçalar çok ince yapılı. Tıraş olurken birden makinenin sesi değişti ve bıçağı söküp kontrol ettiğimde plastik parçanın bir tarafının kopmuş olduğunu gördüm. Garanti süresi dahilinde olduğu için bulunduğum şehirdeki Fakir servisine götürdüm ve durumu anlattım. Servis yetkilisi, Fakir firmasının "kırık, çatlak, kopma" gibi durumlar için kesinlikle kayıt tutulmamasını ve garanti dışı sayılmasını istediğini söyledi. İstersem ilgili parçayı ücretini ödeyerek satın alabileceğimi söyledi. Garantisi devam eden ve kullanım sonucu eskimeye bağlı kopan parçanın müşteri hatası olarak sayılmasından şikayetçiyim. Garanti kapsamında ilgili parçanın tarafıma sağlanmasını talep ediyorum.

11 Ekim 2023 15:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Serdar
Serdar

Selam tras makinenin plastik yeri benimde kırık nasıl temin edebilirim

Galiba kronik arıza çünkü bende ki de aynı yer kırık

22 Nisan 2024 02:19

22 Şubat 2024 23:16