Fakir Freelander Bl 6056

Fakir Freelander Bl 6056
16 Mayıs 2024 00:24

Ürünü çeyizim için almış bulunmaktayım ve yaklaşık bir yıldır aktif olarak kullanıyorum. Ancak emiş gücünde gözle görülür bir azalma mevcut; artık yeterince süpürmüyor ve bu durumdan kesinlikle memnun değilim. Verdiğim parayı boşa harcamış gibi hissediyorum. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, aksi takdirde yeni bir süpürge almak zorunda kalacağım.

16 Mayıs 2024 00:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Zuhal
Zuhal

Merhaba Fakir süpürge 6056 modelinizi Kocaeli'deki bir AVM'den aldım urunu çok överek anlattılar fakat beklentimin altındaydı çok güçlü bir motoru var sesi çok yüksek çıkıyor temizlerken halıya yapışıyor gidip gelmekte zorlanıyor en düşük seviyede çalıştırmama rağmen çocuğum sesinden korkuyor ve ağır bir ürünmüş insani temizlik yaparken yoruyor filtre temizliği nasıl yapılacak ilerde yıkanabiliyor mu bilmiyorum iadesi ya da değişimi mümkün mü bilgi alabilir miyim

19 Kasım 2024 18:50

Fakir Ev Aletleri Süpürge Şikayetinden Sorun