Seval sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Ütü Buhar Düğmesi İçine Çöktü

07 Eylül 2023 09:38

3 Haziran 2023 tarihinde Media Markt'tan almış olduğum Fakir marka ütünün 2.5 ay sonra şok buhar düğmesi içine çöktü. İzmir Çankaya'da sözde yetkili servismiş ona götürdüm, ütüyü eline alan servis görevlisi belki yerinden çıkmış da olabilir dedi ve her neyse 2.5 ay olmuş, garantisi var dedim, garanti karşılamıyor olabilir dedi.
Hemen hazır yani açıp bakmadan garantiye almamaya acaba garanti neyi karşılar? Buhar düğmesini kullanmayacak mıydık acaba bilemedim. 5 kez kullanmamışımdır. Yıllarca Philips kullandım, biraz hafif olsun diye, ilk kez böyle bir marka ürün aldım. Keşke almasaydım. 10 gün serviste bekledi ütü.

Artık 2 kez kendim aradım en son aradığımda yoğunluktan bakılamamıştır dediler. 10 gün olmuş bakılmamış, benim aramamdan 2 dakika sonra bana geri dönüş yaparak, 85 TL ücreti var dediler. Ne çabuk baktınız neden garanti kapsamına girmiyormuş anlamadım.

Bunun doğru olduğuna hiç inanmadım, o nedenle ütüyü aldım, başka bir yerde tamir ettireceğim. Bir daha asla alıştığımız markalardan vazgeçmemeliyiz, onu anladım. İnsanlara ürün satıp arkasından bir de garanti kapsamına girmiyor demek,2.5 aylık ütünün neyi garantiye girer? Saçmalık bu resmen, aldatmak. İyi niyeti kötüye kullanmak.

07 Eylül 2023 09:45 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Seval
Seval
07 Eylül 2023 14:00

Öncelikle Fakir aldığım için çok pişmanım inanın tercih etmedim sizi :) çöpe giden para olarak nitelendiriyorum 7 iş günü değil 27 iş günüde olsa çözüm bulmayacaksınız çünkü sisteminiz çözümsüzlüğünüz üzerine kurulmuş burda ilgileniyormuş gibi otomatik mesajlarla cevap vererek algı yaratmayın

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 12:38

24 Ağustos 2023 13:32
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 14:17
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 17:53
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 18:58
fakir-ev-aletleri-garantideki-utumun-durumu-bilinmiyor-1.pdf