Fakir Ev Aletleri Çözüm Teknik Servisinde Şikayetçiyim

15 Şubat 2024 13:11

Herkese merhaba. Fakir Deluxe 9800s Oko Line model bir halı yıkama makinesi aldım. Gaziantep, Şahinbey'de ikamet ediyorum. Ürünün servisi olan Çözüm Teknik isimli bir yer var. Ürünü 11.02.2024 tarihinde, Pazar günü satın aldım ve bir gün sonra servisi aradım. Bana 2 veya 3 gün içinde geleceklerini belirttiler. Çarşamba günü saat 4'ten sonra gelmelerini rica ettim çünkü çalışan bir insanım. 'Tamam' dediler fakat bugün 4 gün oldu ve hâlâ arayan soran yok. Servisi aradığımda yoğun olduklarını ve gün içinde gelebileceklerini söylediler. Dün neden gelmediklerini sorduğumda, en azından bir arama yapmaları gerektiğini belirttim. Bana 'Seni aramak zorunda değiliz. İstersen beklersin, istemezsen başka bir servisi ararsın' dediler ve randevuyu iptal etmemi söylediler. Ben de hemen randevuyu iptal ettim. Böyle büyük ve saygın bir firmanın, müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmeyen bir servis firmasıyla çalışması çok üzücü. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Beni mağdur ettiler.

15 Şubat 2024 13:31 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Fakir Hali Yıkama Makinesi Arızası

23 Haziran 2023 15:13
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Deluxe Halı Yıkama Makinesi Mağduriyeti

20 Ağustos 2024 23:10