19 Ağustos 2024 17:48

Bambi yatak baza takımı aldık. Yanında Fakir Hausgeräte Stone HSA 4048 şarjlı süpürge verdiler. Süpürge verdikleri için Bambi yatak baza takımı bize daha cazip geldi, hatta kızımla gittik aldık. Kızım da Bambi yatak baza takımı aldı. Yanında o da süpürgesini aldı. Kızımın süpürgesini 3 gün kullanabildi, servise verdi. Yapıldı, verdiler. Ben 2 ay zor kullanabildim, elinde toz haznesi dağıldı, evi süpürürken hiç hatam yokken elimde değildi. Makine ne kadar basit süpürge yapmışsınız, bugün servise götürdüm, kullanıcı hatası kırılmış, ücretli olur dendi. Ne kadar ödeyeceğimiz belli değil. 2 aylık süpürge böyle olmaması lazım, sağlam yapmamışlar, bir de para ödeyeceğiz. Bir daha asla Fakir marka hiçbir ürün almam. Ayrıca servise gittiğimde birkaç tane daha toz haznesi dağılmış Fakir süpürgeler vardı. Ürününüz sağlam değil, yapmak zorundasınız. Kullanıcı hatası diyerek bizi masrafa koydunuz, daha iki ay kullanamadım.

19 Ağustos 2024 18:00 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ümit
Ümit

Aynı sorun bende de oldu. Toz haznesi elimde değildi. Oyuncaklara kullandıkları vidalarla plastik parçaya tutturmuşlar. Saka gibi. Fakirin bu süpürgesi çok kalitesiz. Bir daha mi asla alınmaz.

01 Eylül 2024 16:58
Hamza sonuçtan memnun değil

30 Ağustos 2024 13:57
Fakir Stones Hsa 4048 Dik Süpürge Haznesi Oyuncak Gibi Kırıldı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 23:52

Fakir Ev Aletleri Kategorileri