Mehtap sonucu yetersiz buldu

Fakir 6065 Dik Süpürge Batarya Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı

07 Haziran 2024 17:34

Merhaba Fakir 6065 dik süpürgesini aldım. 2 senelik garanti süresi bitmedi. 1.5 sene kullandım sonra batarya dolu olduğu halde 5 dakika çalışıp durmaya başladı. Servise götürdüm, aradılar ve batarya hücreleri ölmüş garanti kapsamına girmiyor bu. 5600 lira ödemesi var dediler. Süpürgenin yenisi neredeyse o fiyat. Bu ne saçmalıktır. Markasına güvenip almıştım tam bir hayal kırıklığı. Sorunumun çözülmesini umut ediyorum.

12 Haziran 2024 10:16

1.5 sene önce Fakir 6065 şarjlı dik süpürgesini aldım. Süpürge şarjdan çıkarıp çalıştırınca 5 dakika sonra kapanmaya başladı. Garantisi bitmemişti servisine götürdüm. Aradılar batarya hücreleri ölmüş dediler. Bu garanti kapsamına girmiyor, tamir ücreti 5600 lira öderseniz yapacağız dediler. Süpürgenin yenisinin fiyatı zaten bu kadar. Bu nasıl bir fiyatlandırma. Markasına güvenerek, daha ucuzları varken ben Fakir i tercih ettim. Ama Fakir markası bana tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Aldığım süpürge 1.5 sene sonra çöp oldu. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini bekliyorum. Daha önce de yazdım ama cevap gelmedi. Teşekkürler

07 Haziran 2024 18:00 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Mehtap
Mehtap
17 Haziran 2024 17:34

Fakir 6065 şarjlı dik süpürge için 07 Haziran 2024 tarihinde şikayetimi belirttim. Firmanın robot mesajında en geç bir hafta içinde beni arayacakları söylendi. Ama aranmadım. Firmanın markasına güvenerek aldığım süpürgeyi 1.5 sene kullandıktan sonra çöp olması beni çok üzdü. Batarya hücrelerinin öldüğü söylendi ve 5600 lira tamirat ücreti istendi. En azından garanti kapsamında olduğu için firmanın bu mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

Gülşen
Gülşen

Aynı şikayet bende de var 1.5 yıl önce aldım ve aktif 6 ay kullanamadım devamlı batarya arızası garantisi devam eden makineye servis benden 5800 TL istiyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Fakir 6065 Şarjlı Süpürge

17 Haziran 2024 18:09
Fakir 6065 Şarjlı Süpürge

Garanti Kapsamında Batarya Sorunu Ve Yetersiz Servis Bilgilendirmesi

07 Kasım 2024 13:34
Garanti Kapsamında Batarya Sorunu Ve Yetersiz Servis Bilgilendirmesi
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Aynı Markada Tekrarlayan Batarya Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti!

17 Ekim 2025 17:44

Fakir Ev Aletleri Kategorileri