Melike sonuçtan hiç memnun değil

Faber-Castell Grip Matic Kalem Uç İçine Gidiyor

02 Ekim 2023 13:20

Yeni aldığım 2. Grip Matic serisinden kalem 2. Kez yazarken uç içine gidiyor. Faber-Castell kaliteli diye alıyoruz. Onca para veriyoruz ama maalesef 2 seferdir sorun yaşıyorum. Bu seride bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

02 Ekim 2023 16:44 (Şikayetten 3 saat sonra)
02 Ekim 2023 16:44

Merhaba, Gönderi bilgileriniz mail adresinize paylaşılmıştır. Saygılarımızla, Adel Kalemcilik

Fatmagül
Fatmagül

Geri dönüş yapıldı mı ya da tamir edebildiniz mi? Bende mağdurum ve 2 tane biri Auto biri de Grip Matic lütfen tamir videosu falan varsa atabilir misin? Acil! Ve bu durum hakkında şikayette bulunacağım geri dönüş sağlanmazsa. Benim gibi bir sürü insan mağdur. Koskoca firma bunu bile halledemiyorlar gerçekten yazık.

Faber-Castell Grip Matic Kalem Uç İçine Gidiyor
Fatma
Fatma

Faber Castel uçlu kurşun kalem uçları yazarken kırıyor. Bu şikayeti inceleme sonucu firma hiçbir problem yoktur diye bir yazı yolladı. Bu davranış büyük bir Adel firmasına hiç yakışmadı,200 TL gibi fahiş bir fiyata satılan ürünlerin arkasında duran bir firma olmasını beklerdik, sizleri vicdanlarızla baş başa bırakıp büyük mahkemeye havale ediyoruz.

09 Ağustos 2023 21:31

22 Haziran 2023 20:09
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Faber Castell Grip Mekanizma Bozuk

12 Eylül 2024 18:14