Başak sonuçtan hiç memnun değil

Fa Deodorant Fa Soft & Control Roll On Miktarı Eksik

13 Şubat 2024 19:59

N11 Henkel consumer brands resmi satıcısından aldığım 3 adet Fa Soft & Control roll-on ların hepsi bir parmak eksik geldi. Üretici firma olan Henkel'e bir kez ulaştım, temsilci asla üretim hatası olamayacağını söyledi. Kendisine görsel iletebileceğimi söylediğimde mail adresi verdi. Bunun üzerine o adrese mail attım ve Şikayetvar a da yazdım. 2 hafta sonra aynı temsilci benimle iletişime geçti ve görülen boşluğun çalkalanma boşluğu olduğunu söyledi. Aynı ürünü Hepsiburada üzerinden temin ettiğimde ürünler tarafıma çalkalanma boşluğu olmadan tam dolu geliyor. Hepsiburada'ya da ürünü satan siz değil misiniz? İnsanın aklıyla alay etmeyin. Kasıtlı olarak hatalı ürünleri gazlamaya çalışıyorsunuz. İletişim becerisine sahip bir temsilci edinin. Ayrıca 850li operatördeki bayan arkadaş da da bir iletişim sıkıntısı var, defalarca dinlemeden suratıma telefon kapattı. Bir daha ürünlerini asla tercih etmeyeceğim hata kabul etmez bir firma.

fa-deodorant-fa-soft-control-roll-on-miktari-eksik-1.jpg
01 Mart 2024 16:15 (Şikayetten 16 gün sonra)

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:57
Fa Deodorant Tarihi Geçmiş  Roll-on!
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 19:02

27 Eylül 2024 12:28

08 Aralık 2023 13:59
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Koruma Bandı Olmadan Satılan Ürünü Açılmış Gerekçesiyle İade Almadılar

08 Haziran 2024 16:10