Ezodesign (Instagram) Gelin Takısı Mağduriyeti

14 Ağustos 2024 23:44

Düğünüm için gelin takısına ihtiyacım vardı. Instagram'da çok reklamı dönen ve Nişantaşı'nda da şubesi olan @ezodesign dan alışveriş yaptım.

Trendyol'da iki bin küsurlara varken Nişantaşı'nda bir mağazadan alayım daha güvenilir olsun düğünden sonra da özel günler için kullanırım diye düşünerek iki katı fiyat verdim. Dış çekimimiz düğünden önceydi ve taktığım gibi en ön taşlarından biri hemen düştü ve çok göze batıyor.

Cep telefonlarından ulaşmaya çalıştım ancak dönüş yapmıyorlar. Ürünü satarken ki tuhaf davranışlarından anlamalıydım ürünlerinin arkasında durmayacaklarını. Müşteri istemiyorlar resmen. Bomboş yer randevunuz var mı diye sıkıştırıyor. Ben içeride bakarken başka gelen müşteriyi almak istemedi. Zorla alıyoruz sanki.

Zengin bir babanın hiçbir şey bilmeyen kızı için bir şeylerle uğraşsın diye kızına dükkan açtığı gibi bir izlenim veriyor. Ürünleri asla kaliteli değil bu kadar fahiş fiyatları hak etmiyor. Taşları hemen düşüyor ve paranız çöp oluyor.

Setin içindeki bilekliğin de bir taşı yoktu bu arada onu daha hiç takmadan satın aldıktan sonra eve gittiğimde fark ettim.

Tangül Ali's Modaevi Yaptıkları İnsanların Mağdur Etmek

31 Ocak 2025 21:02

04 Temmuz 2023 21:02

22 Temmuz 2024 12:43
Organizasyonhediyeliklerim Söz Hediyelik 70 Adet
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 15:59