Faruk sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 14:20
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Eyüp Sabri Tuncer Gardenya kolonya geri toplatılması zararlı kimyasallar barındırması. Güvenerek almıştım oysa ki yazık oldu bir daha hiçbir şeyini almam sağlığımızla oynamak ne kolay oldu o yüzden demek ki her kullandığımız da baş ağrısı yapıyordu. Turk markası alıyoruz bizim millet kazansın diyoruz sonra sok oluyoruz yazık oluyor

29 Eylül 2024 09:53

Gördüğünüz gibi zararlı madde den var bizim aldığımız da geri dönüş sağlamanızı bekliyoruz

30 Eylül 2024 08:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ekim 2024 09:46

Değerli Müşterimiz, İletişim Formu üzerinden paylaştığınız talebinize istinaden sizlere yazılı olarak geri dönüş gerçekleştirdiğimizi belirtmek ister, gelen kutunuzu kontrol etmenizi rica ederiz. Herhangi bir sorunuz olması halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Sağlıklı günler dileriz.

05 Ekim 2024 20:27

Okudum imha etmek için istiyorsunuz ama bizde imha edebiliriz onun için kargoyla falan uğraşmak istemiyorum

07 Ekim 2024 10:23

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza yazılı olarak geri dönüş gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz. Dilerseniz gelen kutunuzu kontrol edebileceğinizi bilgilerinize sunarız. Sağlıklı günler dileriz.

07 Ekim 2024 15:29

Öncelikle teşekkür ederim ürününüzün arkasında durduğunuz için bazı büyük firmalar bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar. Sürekli bir geri dönüş sağlandı bu da firmaya karşı bizde güven oluşturdu teşekkürler

07 Ekim 2024 15:30

Teşekkürler

Lezzetli
Lezzetli

Merhaba Faruk bey, Sizinde Yaşadıklarınızın sebebi sahte etiketi misyon edinmiş Eyüp Sabri Tuncer olabilir. Amazonun 2024de yaptığı duyuruyu biz 2022 de ihtarname çekerek yaptık ama firma yetkilileri ve avukatları tarafından tehdit edildik. Eyüp Sabri Tuncer'e Soruyorum neden bu açıklamayı 2022 de yapmadınız 2022 de Avrupa'dan gelen iadeleri Türk pazarında erittikten sonra biz öyle duyarlıyız biz böyle düşünceliyiz diye açıklama yapıyorsunuz ama bu ürünleri bile bile sahte etiketle piyasaya sürmek için etiketleme ihalesi bile yaptınız hadi yalanlayın bende mailinizi paylaşayım İstanbul Tuzla Kocaeli Çayırova Ve Ankara est depoda o dönem etiketlenecek kaç tane ürün vardıysa hepsinin adetine kadar var hadi yalanla beni. Bakın bu ürünlerin başlıca bir kaçını yazayım size ( Klasik Limon, Pure Love, tıraş kolonyası no2, Yasemin 1l, Bodrum Mandalinası) bunlar bir kaçı sadece yalanla beni adetlerinden tut etiket başı fiyata kadar mailler var. İhtar ve sahte etiket videosu ekte😂

eyup-sabri-tuncer-gardenya-kolonya-toplatilmasi-2.jpg

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının Sahte Olduğu İddiası

10 Kasım 2024 01:15
Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının Sahte Olduğu İddiası

06 Ağustos 2024 18:10
Merve sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 00:20
"O kadar ilgili davrandı ki firma ve yetkilisi gizem hanim. Gerek konuşması gerek gönderdikleri ürünler ile beni mahcup ettiler. Buradan kendilerine tekrar teşekkür ederim. Bu şikayeti görenlerin de firmanın ilgisinden haberdar olmasını isterim."