İsmail sonuçtan çok memnun

Exxen Uygulamasında Yeşil Ekran Sorunu Ve İade Talebi

01 Aralık 2024 15:25
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

29.11.2024 günü İs**********@gmail.com mail adresiyle reklamlı Exxen uygulamasını satın aldım. Televizyonum Onvo marka ve Xiaomi Mi Stick kullanıyorum. YouTube, Netflix ve diğer TV uygulamaları sorunsuz açılıyor. Exxen uygulaması açılıyor fakat içerisindeki videolar, örneğin Konuşanlar, açılmıyor. Yeşil ekran geliyor ve donuyor. Zaten TV'de izlemek için satın aldım, Exxen uygulamasını izleyemediğim için ücret iadesi talep ettim ve iptalini istedim. Üyeliğimin müşteri hizmetleri tarafından giriş yapıldığı için ücret iadesi olmayacağı söylendi. Giriş yapabildiğimi fakat videoların açılmadığını, izleyemediğim bir platforma neden para vereceğimi belirttim ve şikayet kaydı bırakmak istedim. Onu bile not almadılar.

01 Aralık 2024 15:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)
01 Aralık 2024 16:54

Teşekkür ederim.

01 Aralık 2024 16:57

Sayın İsmail K. ; 01.12.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
07 Aralık 2024 22:14

Emine
17 Ağustos 2025 22:22
Halit sonuçtan çok memnun

Halit
30 Kasım 2023 11:51
"Yapmış olduğum şikayet ile alakalı isteklerimin yerine getirildiğine dair bir telefon aldım. İptal ettiğim üyeliğim ile alakalı ücret iadesinin yapıldığı banka işlemleri sonrasında iade işleminin tamamlanacağı söylendi. Hızlı ve problem çözücü olmaları sebebiyle çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim"
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
20 Aralık 2024 11:51
"Kısa sürede aranıp çözüm sağlandı. Teşekkür ederim."
Kazım sonuçtan çok memnun

Kazım