Suna sonuçtan çok memnun

Exxen İademi Yap Lütfen! Sadece Deneme Paketi Almıştım.

19 Şubat 2024 17:00
Suna'nın Teşekkür Mesajı
“Zelal Hanım ilgilendi, Çok teşekkür ederim ilgisine nezaketine ve hızına.”

Merhaba, Exxen'den 1 aylık deneme 89.90 ₺ almıştım. 9aydır kartımdan çekim yapılmaya devam edilmiş ve ben de extrelerimi düzenli ödemekteyim. Mail olarak şikayetimi Exxen'e ilettiğimde bana döndüler: çekim yapılan gün ve saatleri ve dekontları istediler! Banka sadece ekstre bilgisi paylaşabiliyor. Kayıtlarınızda 2023'de benden izinsiz çekim yapılan ve tarafımdan ödenmiş 6.7.8.9.10.11.12. Aylar ile 2024 1.2. Aylar vardır ve illaki bunlara ulaşabilirsiniz. Mağdur etmeye devam mı edeceksiniz ;iade mi yapacaksınız? İade yapacaksanız mailimde IBAN bildirdim.
Çekim yapılan kart numaramı da bildirdim. Adımı soyadımı da biliyorsunuz.
İade yapmayıp yine benden bankanın vermediği bilgileri isteyecekseniz CİMER'e şikayet edeceğim. Haberim yokken beni üye yaptınız desem, o da yok. Bilmediğim bir şey mi var? Benden bu çekimler için onay alınmışsa ne zaman nasıl?
Lütfen bana maille bilgi döner misiniz? Teşekkürler

19 Şubat 2024 17:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Şubat 2024 17:12

Sayın Suna T. ; 19.02.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

19 Şubat 2024 17:13

Zelal Hanım ilgilendi, Çok teşekkür ederim ilgisine nezaketine ve hızına.

25 Ekim 2023 11:53
Busra sonuçtan çok memnun

Busra
25 Ekim 2023 12:33
"Kısa zamanda çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim."
Mustafa sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2024 10:46
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
13 Şubat 2024 16:42
"Geri dönüş için ilgi için ücretin tamamının iade edilmesi için çok çok teşekkürler"
Berna sonuçtan çok memnun

Berna