Evolvia Rp1 Süt Alerjik Mama Şikayeti

21 Haziran 2024 20:14

Doktor tavsiyesi üzerine Evolvia RP1 mamasını aldım. Ürünü 3 sefer hazırladım, hiçbirinde bebeğim tüketmedi, yediğinde de kustu. Ürünü hazırlarken topaklanma oluyor ve karıştırmama rağmen geçmedi. Tarihine daha var ama bozulmuş gibi görünüyor. İlk kez bu şekilde bir mama ile karşılaştım. Ürünün şu anki eczane fiyatı 400 gr için 850 TL ve yazık oldu. Ben bu ürünü ne yapmalıyım?

21 Haziran 2024 20:02

Evolvia rp1 mamasını aldım urunu hazırlarken topaklanma oluyor ve karıştırmama rağmen gitmedi asla tarihine daha var ama bebeğim kesinlikle içmedi az bir şey içtiğini de kustu ve çok ağladı ürün elimde şu an ki eczane fiyatı 400 Gr 850 TL gerçekten bu mama bu şekilde mi merak ediyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım

24 Haziran 2024 10:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

Alerji olmadığını alerji doktoru mu söyledi benim çocukta ta çocuk doktoru süte alerjisi var dedi bu mamayı verdi ama bebeğim asla sevmedi sürekli kusuyor ve kına renginde yemyeşil kakasını yapıyor alerji doktoruna götürdük deri testi için şubatı bekliyoruz ne yapacağımızı şaşırdık

Aycan
Aycan

Dilek hanım halen kullanıyor musunuz ürünü

Dilek

Hayır bıraktım asla sevmedi doktor alerji olabilir diye tavsiye etmişti denemek için aldım zaten çocuğumun da alerjisi yokmuş çok şükür

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Evolvia RP1 Mamada Çözülmeyen Topaklanma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Cansu
29 Eylül 2025 15:17