Ev Moda Şikayet

Ev Moda Şikayet
Nilufar
31 Ağustos 2024 12:16

Bir sene öncesinden aldığım mobilyalar; koltuk takımı, yatak odası, TV ünitesi, orta sehpa hepsinin parasını ödedim. Teslim alacağım zaman üretimi yok dediler. O zamana kadar üretimde diye teslimat günü veriyorlar. Teslimat günü gelene kadar hiçbir şey demiyorlar. Teslimat gününe bir hafta kala bizi arayıp üretim durmuş diyorlar. Gelip seçtiğiniz ürünlerin yerine başka bir ürün seçmemizi istiyorlar. Ona da tamam dedik. Yatak odasında üretimi yok olduğu için yatak odası seçtim ama koltuk takımım kaç aydır hala gelmiyor. Bana diyorlar 15'i ayın, sonra da ayın 26'sı, sonra da 30'u. 30'u gelmiş, 2 aydır hala teslimat yok. Borcumuz bitmiş, hala teslimat yok. Bir de arayıp 'Sen bana gün verdin, niye getirmiyorlar?' dediğimde, 'Ben üretmiyorum, benim bir bilgim yok' diyor. Oranın müdürü olduğu halde bir de kalkıp beni engelliyor. Ben böyle bir mağduriyet görmedim. Taksit günü gelince peş peşe arıyorlar. Taksidi ödeyene kadar ürünü teslim etmediği halde teslimat günü gelince aradığımda açmayı bırak beni engelliyorlar. Evime misafir çağıramıyorum. Misafiri bırak, benim çocuğum yerlerde geziyor, resmen yerde oturuyoruz. Bunlara ürünlerin parasını ödeyene kadar burnumuzdan getirdiler. Borç ödemekten illallah ettik. Evime halı alacak bile param yok, bunlara para ödemekten sürekli para istiyorlar. Borcu bitirdik, eşyayı teslimatı aylardır yok. Ev Modadan bir daha asla ürün almayacağım. Bin pişmanım aldığım için. Mahkemeye vereceğim deyince size hediye yollayalım diye söylüyorlar. Resmen bizimle oyun oynuyorlar.

02 Eylül 2024 08:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ilgili birime yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz geri bildirim adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. EVMODA ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 20:05
Modalife Teslimat Ve Ürün Kalitesinde Yaşanan Aksaklıklar
Funda sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 20:06

01 Kasım 2023 14:51
Doğtaş Mobilya Teslimat Gününe Uyulmuyor. Bilgi Dahi Verilmiyor.

12 Eylül 2024 11:07

26 Temmuz 2023 16:32