Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
29 Haziran 2024 18:57

31.12.2023 tarihinde evmer mağazacılık 'tan almış olduğum berre toscana koltuk takımı 01.04.2024 tarihinde ( 4 ay sonra) teslim edilmek üzere eve geldiler.
Montaja başlarken koltuk takımının ambalajı açıldığında bir de ne görelim.
3 koltukların alt astarları yırtık, tekli berjerde kumaşta yırtık, kumaşta 4 parmak silikon izleri ile şok oldum. Sıfır almış olduğum bir ürün nasıl olur da böyle teslim edilmek üzere müşteriye gönderilir. Hiç mi kalite kontrolü yapmıyorsunuz.
Neyse berjeri kabul etmeyip yenisini istedim.
Ürün tam (67 gün sonra) 08.06.2024 tarihinde yeniden yapıldı denilerek eve getirdiler. Bir baktım ki berjere 67 gün boyunca hiçbir şey yapılmamış sadece yırtık olan yeri katlayıp zımba atmışlar. Silikon izleri duruyor bir de üstüne gri renkte olan berjerim bir kısmı simsiyah olmuş, kabul etmeyip sıfırı yapılması için tekrardan kullanmadan iade ettim.
Ürün tekrardan fabrikada sıfır yapılarak tarafıma 29.06.2024 (21 gün sonra) tarihinde evime getirdiler.
Evet bu sefer nihayet dedim çünkü yeniden sıfırı yapılmıştı ve naylonu önümde açtılar ve ne göreyim sıfır yapılmasına rağmen alt tarafında yırtık ve yanıklar olduğunu fark ettim yıkıldım.
88 gün geçmesine rağmen 1 adet berjer adam akıllı yapılıp gönderilmeyen bir fabrika ve 1 bilinen ve tanınan satış mağazası bu kadar mı ürününün arkasında duruyorlar böyle mi para kazanacaklar gerçekten pes dedim yani.
Elimde evraklarım mevcut pazartesi itibari ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Ancak bu kadar kaybettiğim vaktin hesabını kim verecek.
Yazıklar olsun.
Evmer mağazacılık
berre toscana Firması
(Sıfır aldığım koltuk takımı yırtık, yanık, silikon izleri)

Safiye
13 Ağustos 2023 18:02
Evshop Berjerimin Başlığı Gelmedi.

09 Mayıs 2024 21:57
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Ekim 2023 10:59
Evmer Royal Koltuk Takımı
Saruhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 19:27

Havva
19 Eylül 2023 13:44
Evkur Yırtılan Koltuğuna Servis Göndermiyor!
Evkur Yırtılan Koltuğuna Servis Göndermiyor!