Görkem
28 Şubat 2024 13:38

Evkur'dan aldığım motosiklet yarı arızalı ve kullanılmış motor olarak elime ulaştı. Koltuğun altındaki çentikler kesilmiş bir şekildeydi. İlk aldığım gün seyir halindeyken vites kolu çıktı ve gaz emisyon hortumu da yerinden çıktı. Koltuğu tutan vidalardan biri eksikti ve aynı zamanda yakıt deposunun koltuk altında kalan kısmı eğik ve kullanılmış bir durumdaydı. Sağ ön grenaj kapağının bir dişi kırık olarak elime geçti. Durumun incelenmesini talep ediyorum.

28 Şubat 2024 13:26

Evkur'dan aldığım motor yarı arızalı ve işlem görmüş motor olarak elime geldi koltuğun altındaki çentikleri kesilmiş bir durumda gördüm ilk aldığım gün seyir halindeyken vites demiri çıktı ve gaz emisyon kablosu da yerinden çıktı koltuğu tutan vida biri eksik çıkıp aynı zamanda deponun koltuk altında kalan kısmı yamuk ve işlem görmüş bir şekilde geldi sağ ön granej kapağının bir dişi kırık vaziyette elime ulaştı durumun gözden geçirilmesini arz ederim

28 Şubat 2024 13:46 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Hakan
18 Eylül 2023 16:02

Sezen
15 Haziran 2025 04:24
Hasarlı Teşhir Ürünü Satıp Üstüne Bilgimiz Var Denildi!
Erkut sonuçtan hiç memnun değil

Erkut
03 Ağustos 2024 12:59
Evkur Kusurlu Ürün Gönderimi Ve Mesuliyet Kabul Etmeme.

Evkur Teslim Edilmeyen Motosiklet İçin Sipariş İptali Ve Mağduriyet

Şahdan
06 Ekim 2025 12:49
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
27 Haziran 2023 15:25