Evkur, Ödediğim Taksiti Ödenmedi Olarak Hakkım Da İcra Dosyası Açıyor

Evkur, Ödediğim Taksiti Ödenmedi Olarak Hakkım Da İcra Dosyası Açıyor
Fatih
03 Mayıs 2024 12:52

Evkur'dan satın aldığım cep telefonunun taksitleri her ay 1000 TL olarak belirlenmişti. Ocak ve Şubat 2024 tarihlerindeki taksit ödemelerimi geciktirdim ve 6 Mart 2024 tarihinde IBAN aracılığıyla gecikmiş taksit ödemelerimi toplamda 2100 TL olarak yaptım. Ödeme yaptığım 6 Mart 2024 tarihinden itibaren, ödememi yaptığım halde tam 2 ay boyunca eksik ödeme yapmışım gibi muamele gördüm ve hakkımda icra takibi başlatılacağı söylendi. Ocak 2024 tarihinden 240 TL, Şubat 2024 tarihinden ise 560 TL eksik yatırdığım iddia ediliyor. Ödeme dekontlarımın mevcut olmasına rağmen bu yanlış bilgiler üzerinden bana yanlış davranılıyor. Evkur müşteri hizmetleri tarafından defalarca aranarak, IBAN yoluyla yapılan ödemelerde karışıklık yaşanabileceği ve bu yüzden ödemelerimin eksik göründüğü belirtildi. 'Ödememi tam ve eksiksiz yaptım, lütfen düzeltin' dememe rağmen, bana icra takibi yapılacağı uyarısı yapıldı. Bu sorun burada çözülmezse, Evkur hakkında mahkemeye başvuracağım.

03 Mayıs 2024 13:12 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan
17 Temmuz 21:14
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
01 Ocak 2024 16:59