Ankara Kızılay Evkur Depo Sorumlusu

Selin
19 Kasım 2023 22:57

Sekiz ay önce Ankara Kızılay'daki Evkur mağazasından Philips marka bir saç düzleştirici satın aldım. Sekiz ayın sonunda cihaz kendi kendine kapanmaya başladı. Mağazaya durumu bildirdiğimde, Philips servisine gitmem gerektiği söylendi. Philips yetkili servisine garanti belgemle başvurduğumda, değişim için gerekli belgeyi vereceklerini belirttiler. Yaklaşık iki haftalık bir süre geçtikten sonra belgeyi aldım ve Evkur'a döndüm. Evkur'da önce bir yere e-posta göndermeleri, onay alınması gerektiği ifade edildi.

Philips'ten getirdiğim değişim belgesinin kabul edilmesi bir saatimi aldı. Hafta içi gelirsem yeni ürünün hazır olacağını söylediler ancak hafta sonu geleceğimi belirttim. Hafta sonu, yani bugün, ürünümü almaya gittiğimde ise hiç kimsenin durumdan haberi yoktu. Her yönlendirilen kişiye baştan anlatmak zorunda kaldım. En sonunda depo sorumlusu c** Bey'le görüşmeye bir hanımefendi geldi. Eski ürünümüzü aldıktan sonra yeni ürünü getirdi. Yeni ürünün neden kutulu olmadığını sordum ve 'Böyle getirildiği için' yanıtını aldım. Kutu talep etmediğimi, ancak ürünün neden gözüm önünde açılmadığını sordum. Kadın, kendisinin gördüğünü söyledi. Ürünün çizik olduğunu söylemeleri üzerine, böyle bir durumun olmadığını belirttim.

C** Bey'le görüşmek istediğimi ifade ettim ve telefonla görüştürdüler. C** Bey'in tavrı, babasının hayrına bana bir ürün vermiş gibi bir üsluptaydı ve kutulu ürün veremeyeceklerini savundu. Bu durum karşısında oldukça sinirlendim. Telefonu kapatıp, faturamı alarak mağazadan ayrıldım. Aynı günün akşamında düzleştiriciyi prize taktığımda, on dakika sonra yine bozulup kapandı ve bir daha açılmadı. Şimdi tüm bu yaşadıklarım ve harcadığım zamana mı üzüleyim yoksa kendimi kötü hissettirmelerine mi? Philips'e olan güvenim sarsıldı, Evkur ile ilgili görüşüm tamamen negatif. Bu konunun takipçisi olacağım.

20 Kasım 2023 09:50 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Tuba
29 Haziran 2023 02:36

Elif
18 Aralık 2024 20:17
Nadi sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Sincan Şubesinde Teslimat Ve İlgisizlik Fiyaskosu

Nadi
16 Temmuz 2025 11:59
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Mayıs 2024 20:43
Evkur Hasarlı Ürün Satıyor Ve İnternetten İade Almıyor

Etiket Fiyatı Uygulanmayan Ürün Satışı Ve İlgisiz Mağaza Yetkilileri Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

Aleyna
08 Ağustos 2025 01:09
etiket-fiyati-uygulanmayan-urun-satisi-ve-ilgisiz-magaza-yetkilileri-nedeniyle-yasadigim-magduriyet-1.jpg