Hale sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Dan Alınan Ayıplı Ürün

26 Ağustos 2023 22:29

Aralık 2022 de Xiaomi robot süpürge aldım Evidea dan. Birinci haftasında halı üzerinde takıldı fırçadan ağırlık var diye ikaz geldi. Baktığımda fırçada bir şey yoktu. Mağazaya gittim haritalama tam olana kadar böyle olabilir dediler. Haritalamada uzun sürebilir evi tam olarak 3 4 defa dolaştıktan sonra düzelir dediler. Ama düzleme olmadı. Call center ile konuştum Aynı şeyi onlarda söyledi. 6 ay geçti halen aynı şey zaman zaman oluyordu parkede, seramik üzerinde fırçada ağırlık var diye cihaz duruyordu. Sonunda alttaki fırça hiç durmadan dönmeye başladı. Şarjı bitene kadar sürekli fırça boşa dönüyordu. Xiaomi yi aradım mağaza garantili dediler mağazaya götürdüm Servis için aldılar 15 gün sonra beni İstanbul'dan servisten beni aradılar süpürgeyi uygunsuz yerde kullanmışsınız ana kartı yanmış dediler. 3800 TL para istediler. Bende sordum bir ev ne kadar uygunsuz olur halıyı parkeyi süpürmeyecek ne yapacak dedim. Cihazı geri yollayın dedim. Mağazası aradım iade istedim fakat kabul etmediler. Peki satarken neden cihazın garantisi ne kadar, var mı dedim evet var 1 yıl dediler. Ama garantinin Evidea olduğu bana söylenmedi. Ben Xiaomi garantili diye aldım. Mağaza garantili olduğunu bilsem asla almazdım. Çoğu zaman mağaza garantili ürünler teşhir ürünleri ya da tamir görmüş ürünler oluyor bunu biliyorum. Xiaomi call center aradığımda mağazanın anlaşmalı servisleri dışımda başka hiçbir serviste ücret karşılığı dahi tamir ettiremeyeceğimi söylediler. Ve ben 6 aylık bir robot süpürgeyle eve döndüm.
İlk hafta gittiğimde iade istedim ama beni başlarından savdılar haritalama bahanesiyle.
Evidea yı beğeniyordum fakat asla ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Satış sonrası destek sıfır. Neden taa İstanbul'a yolladınız dedim Ankara'da servisin vardı dedim. Kargoda bir şey olduysa dedim. Ama maalesef muhatap bulamıyorum. Tüketici Hakları'na şikayette bulundum bekliyorum

28 Ağustos 2023 08:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

30 Ağustos 2023 20:49

Dönüşünüzü bekliyorum

03 Eylül 2023 18:42

Evet 23 dakika bir robot mesajı geldi ama halen ne arayan ne de mesaj atan var yani ilgi yok

04 Eylül 2023 10:46

Mağaza ayıplı urn sattığını kabul etmedi satıcı garantisini kabul etmedi sorunu çözmedi kutusu açıldığı için iade kabul etmedi servis için İstanbul'a yönlendirdi ben Ankara'dayım parasıyla yaptır dedi süpürge 6000 TL 3800 TL para istiyorlar

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor Paramı Geri İstiyorum

Hilal
03 Eylül 2023 15:21
Evidea Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor Paramı Geri İstiyorum
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Nuran

Evidea Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor
evidea-sattigi-urune-sahip-cikmiyor-3.pdf
evidea-sattigi-urune-sahip-cikmiyor-2.pdf
evidea-sattigi-urune-sahip-cikmiyor-1.pdf
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
02 Ağustos 2023 10:26
Evidea Yalan Beyanla Ürün Satıyor!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Garanti Kapsamındaki Süpürge Kabusu

Gizem