İrem sonuçtan memnun değil

Nigde Eve Lakayıt Personel

İrem
22 Nisan 2024 21:19

Niğde Eve Shop mağazasının açıldığı günden beri sürekli müşterisiyim. Ancak T** isimli personeliniz, mağazaya her gittiğimde yanındakine kaş göz işareti ve tuhaf mimikler yaparak bana bakıyor. Alışveriş boyunca ne hoş geldiniz diyor ne de güleryüz gösteriyor; aksine dik dik bakıyor. Biraz önce yine mağazanıza gittim, kapıdan girer girmez kasa görevlisi diğer personele beni göstererek kaş göz işareti yaptı. Ben tepki gösterince de inkar etti. Toplu alışveriş yapmayı planlıyordum ancak çok rahatsız olduğum için sadece bir fondöten alıp mağazadan ayrıldım. Bu derece saygısız ve mağazayı kendi yerineymiş gibi davranarak gelen müşterilerle alay eden bir personelin davranışları kabul edilemez. Lütfen bu tür personelleri uyarın ya da çalıştırmayın; çünkü bu durum müşteri kaybetmenize neden olabilir. Şimdi gidip alışverişimi M**'dan yapacağım çünkü mağazada çok rahatsız oldum.

24 Nisan 2024 08:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa

Meryem sonucu yetersiz buldu

Mağaza Çalışanının İlgisiz Tavrı Alışverişimi Engelledi

Meryem
08 Ekim 2025 22:49
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
23 Temmuz 2024 00:51