İbrahim sonuçtan çok memnun

07 Mart 2024 04:23
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Yardımınız için teşekkür ederim ve benim hesabım neden askıya alındı bilmiyorum?”

Öncelikle merhaba, ben satış işlemlerini hallettim ve Etsy sisteminden mesaj geldi. Satış yapmak için e-postaya gidip onaylamanız gerektiğini belirten bir yönlendirme aldım ve onay işlemini gerçekleştirdim. İlk başta benden herhangi bir ücret alınmayacağı belirtilmişti. Ancak daha sonra benden 199$ ücret talep edildi. Güvenlik gerekçesi ve uzun uğraşlar sonrasında, para iadesi yapılmıyor. İşlemi üst mercilere taşımalarına rağmen param iade edilmiyor. Buradan Etsy'ye şikayetimi iletmek istiyorum.

10 Mart 2024 13:17

Yorumlar (6)

Yunus
Yunus

Yöntemi çok ama çok basit

Braxton
Braxton

Kredi kartını değiştir tüm bilgilerin onlarda var şu an kartını sonradan bile tamamen boşaltabilirler ya da az az dikkat çekmeden boşaltırlar ve etsy şifreni değiştir güvenlik kodları koy kullanmaya devam edeceksen

Birol

Merhaba Etsy de böyle bir ödeme yok benim de ik tane mağazam var. Sanırım sizi kandır mışlar etsy böyle bir talepte bulunmuyor. Ben mağazaları acarken tam tersi onlar para yolladı!?

Birol

Marketing e gireceksiniz oradan Etsy Ads den reklam verebilirsiniz. Etsy size kolay kolay mesaj atmaz onaylama için sizden kod istemez.

İbrahim

Ve bir soru soracağım ben bu etsy hesabımdaki ürünlerin reklamını nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?

İbrahim

Hadi ya iyi bari 20usd girdi, işin kötü yanı gece oldu kada durmuş çalışmıyor benden istiyor 200usd dedim varmış gibi söyleyeyim bakalım ne olacak ikide bir şifre geliyor her seferinde konuşturup soru sorup kodu atıyorum bende de kafa çalışsa iyi olacak. Dikkatimi dağıtan bana etsy üzerinden bildirim geliyor onay yapın falan ben bunu etsy kendisi gönderiyor sandım ama neyse acaba banka ile görüşsem iptal edilme durumu var mı?

Etsy.com Etsy Para İadesi

15 Ağustos 2024 10:28