Eti  Petito Ayıcık Bozuk

15 Mart 2024 15:51640
Remziye
14 Mart 2024 17:23

12/03/2024 tarihinde Antalya Metropol çarşısı karşısındaki A101 den ürün aldım kızım çok seviyor diye içini açar açmaz bu şekildebızuk olduğunu fark ettim allahatan kızım bunu yememişti. Tabi market fişini almamıştım kamera kayıtlarına bakılabilir bu kadar köklü firma bu şekilde bozuk mal dağatamz diye düşündüm kimin hatası bilmiyorum ben değil de başkası da olabilir di bu durumda gerçekten şikayetçiyim Eti firmasından ve satıcı A101'den hiçbir dikkat etmediler bozuk çıktı yarın bir daha aynı ürünü almaya gideceğim onura atacağım buraya insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı firma kontrol etmedi mi bu bozuk ürünleri şikayetçiyim

15 Mart 2024 15:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

15 Mart 2024 17:17

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Remziye
15 Mart 2024 17:19

Çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevaplayacağınız dülünmemiştşm gerçekten

18 Mart 2024 08:39

Sn. Tüketicimiz, İlginize teşekkür eder, ETİ lezzetinin hayatınızdan eksik olmamasını diler, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, ETİ

Eti Gıda Petito Çikolatada Son Kullanma Tarihi Geçmemesine Rağmen Bozulma Vardı!

5 Aralık 2025 15:36313

Eti Petito Mini sütlü çikolata ürününüzle ilgili ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Bugün üniversite kantininden aldığım...

5 Aralık 2025 15:19260

Eti Petito çubuk çikolatayı yaklaşık bir hafta önce Urfa Gross marketten satın aldım. Ürünü açar açmaz çikolatanın üzeri...

Petito Çikolatalarda Sürekli Bozuk Ve Ufalanmış Ürün Sorunu

Elif
Eti Krakerlerde Yapışma Var

Eti KrakerlerdeYapışma Var

Umut
Eti Kakaolu Bisküvinin Hali!

Eti KakaoluBisküvinin Hali!

Eylan