29 Ağustos 2023 19:332.895

Sürekli kullanmakta olduğum marka olan Eti lifalif yulaf ezmesi - ince öğütülmüş ürününün içinde çok sayıda canlı böcek çıktı. Daha önce de az sayıda böcekle başıma gelmişti ancak 2-3 tane olduğu için ortamdan girebileceğini düşünüp dikkat etmemiştim. Ancak bu seferki paketin içinden çok sayıda çıktı. Ürünün son kullanma tarihi 18/02/2024. Üründeki böceklere ait fotoğraf ve videolar ile beraber ürünün son kullanma tarihinin fotoğraf kısmı ekler bölümünde mevcut. Gıda sektöründe böyle şeylerin yaşanması kabul edilebilir bir şey değil. İlgili makamlara şikayette bulunacağım.

1 Destek
31 Ağustos 2023 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2023 10:04

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

6 Eylül 2023 08:04

Firma iletişime geçip ürünü benden aldırıp inceleteceğini, özür olarak Eti ürünleri içeren bir kargo göndereceklerini iletti. Ancak neredeyse 1 hafta geçti hiçbir şekilde ilerleme olmadı. İlgili birimlere ürünü gönderip şikayette bulunacağım.

6 Eylül 2023 10:57

1 Ekim 2023 18:44

Müşteri hizmetlerinden arayan kişi gayet ilgili yaklaştı ancak gelen hediye kutusunun içinde çubuk kraker tarzı şeyler vardı. En azından boşa giden süt ve yulafın yerine ona eşdeğer yulaf gönderilmesini beklerdim. Ayrıca test etmeleri için yulafı kargoya vermem istendi. Kargoya vereli bayağı süre geçti ancak sonuç ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yapmadılar.

13 Ekim 2023 13:33

Müşteri hizmetlerinden arandım ve görüntülere rağmen ürünle ilgili bir sıkıntı olmadığı ve fabrikadan kaynaklı olmadığı belirtildi. Böcekli numuneyi göndermeme rağmen bu cevap Eti kalitesine yakışmadı. Evime ve çevreme aldırmayacağım artık, diğer muadil markalar ile devam edeceğim.

12 Nisan 2024 21:391.374

Uzun süredir Eti lifalif yulaf ezmesini severek tüketiyorum etinin ürünlerini de hep kaliteli bulur tercih ederim. Sevdi...

2 Nisan 2024 17:391.606

Eti markasının Lifalif Yulafından son tüketim tarihine daha 3 aydan fazla süre olmasına rağmen böcekler çıktı. O kadar ç...

Tümünü Gör
Eti Petito Kıl Çıkması

Eti Petito KılÇıkması

Elif
Eti Krakerlerde Yapışma Var

Eti KrakerlerdeYapışma Var

Umut
Eti Kakaolu Bisküvinin Hali!

Eti KakaoluBisküvinin Hali!

Eylan