Emirhan sonucu yetersiz buldu

Estetik International Başarısız Saç Ekimi Ve Mağduriyet

31 Mart 2024 17:13

29 Mart 2023 tarihinde Bursa Estetik International Hastanesi'nde M******* H***'nın ekibi tarafından saç ekimi operasyonu geçirdim. 4500 adet kök ekimi yapıldı ve ardından süreç başladı. Üç kutu Aga-E tablet vitamin ve iki kutu minoksil kullandım; kullanım sürem toplam altı ay sürdü ve bu süreçte saçlarım istenilen gibi çıkmadı. 18 Ekim 2023 tarihinde İstanbul'a kontrol için gittiğimde, M******* H***'nın İstanbul'da olmadığını öğrendim ve H***'nın asistanının yanlış bilgilendirmesi nedeniyle bir günüm boşa geçti. Daha sonra onuncu ayın başında, saçlarımın istenilenin yarısı kadar bile çıkmadığını görünce, hormonel olarak riskli olan Proscar ilacını kullanmam önerildi. Bu ilacı kullanırken herhangi bir hormonel değişiklik ya da vücudumda oluşabilecek herhangi bir tepkiyi gözlemlemem halinde, ilacı hemen bırakmam ve hastaneye gitmem gerektiği söylendi. Aksi takdirde 45 gün kullanıp kontrole gelmem ve bu süreçte sürekli iletişim halinde olmamız gerektiği belirtildi. 8 Mart 2024 tarihinde, hormon ilacını bıraktığımı ve son durumu değerlendirip karar vereceğimiz aşamayı konuşmak için İstanbul Estetik International Hastanesi'ne gittim. Randevum 13:30'da idi ve ben 13:10'da orada idim. 15 dakika bekleyeceğim söylendi, saat 14:00 oldu ve M******* H*** gelmedi. İlk defa gördüğüm asistan, bana sürekli '10 dakika sonra' diyerek zaman geçiriyordu. Başka bir hastanede randevum olduğunu belirtip fazla bekleyemeyeceğimi söyledim ve benden 15:00'a kadar beklemem istendi. Bu durum son derece saygısızca idi. Saç ekimimin üzerinden neredeyse tam bir yıl geçmişti ve saçlarım çıkmamıştı. Üstelik birçok ciddi ilaç kullanmıştım ve bunun değerlendirileceği sonuç görüşmesi için gelmiştim ama ilgi ve alaka sıfırdı. Memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum, tüm bu uğraşlara ve ilaç kullanımına rağmen saçlarımın istenilenin yarısı kadar bile çıkmamış olması kabul edilemez. Saçlarımın beklenen düzeyde çıkmaması ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

27 Mayıs 2024 10:37 (Şikayetten 1 ay sonra)

Emrah
Emrah

Estetik International Bursa şubesinde A** E** tarafından Ocak 2024te saç ekimi yaptırdım. Ertesi günü saça iyi geliyor diye A**E** tavsiyesi ve iknası üzerine onun uydurduğu muhtemelen Sağlık Bakanlığı onayı da olmayan bir oksijen tüpüne sokuldum. Oksijen tüpüne girdikten 5 dakika sonra sol kulak zarım patladı. Operatöre bunu söylediğimde herkes öyle hissediyor diyerek işleme devam ettirdi beni. Kulağa da hiçbir güvenlik ekipmanı verilmedi çıplak kulakla o makineye soktular beni, normalde tıpa verilirken o gün ihmal edildi. Operatörün bilgisizliği ve A** E** hocanın iş bilmezliği yüzünden sol kulak zarım patladı daha da önemlisi iki kulağımda da kalıcı kulak çınlaması oluştu. 1 senedir gitmediğim doktor kalmadı. İki kulağımda da işitme cihazı kullanıyorum çınlamayı rahatlatsın diye ama pek fayda etmiyor. Ben sağlığımdan oldum, siz de burada işlem yaptıracaksanız A**E** denilen hocayı ve bu tesisi bir daha gözden geçirin.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Expert Operasyon Öncesi Başka Sonrası Başka Davranış

06 Kasım 2023 18:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 19:02

Esteworld'de Saç Ekimi Sürecinde Yaşanan İade Sorunu