Safiye sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 19:36

Yüzümde doğumdan kalma lekeler vardı. İki ay önce Esse Life Yozgat şubesi Instagram hesabına hangi işlem yapılabilir diye bilgi almak için yazdım. Beni merkeze davet ettiler. Cilt analizi yapıp söyleyebiliriz dediler. Gittim, hiçbir şekilde analiz yapmadan en etkili yöntemin karbon peeling ve iğnesiz mezoterapi olduğunu söylediler. Güvenip söyledikleri kadar seans içeren paket satın aldım. Tabii onun yarı ücretinden fazla da krem, peeling vs. Satın almamız gerekiyormuş. Onları da aldım. Düzenli bir şekilde seanslara devam edip kremleri kullandığım halde cildimde hafif bir renk açılmasından başka bir şey olmadı. Halbuki paket bitiminde yüzümün soyulup yenileneceği vadedilmişti. Bir o kadarlık paket daha almazsam yarım kalacağını ve sonuç alamayacağımı söylediler. Onu da satın aldım ama bir hafta içerisinde çevremden de duyduğum ve araştırdığım üzere yosun peeling daha çabuk sonuç veren bir yöntemmiş. Acaba burada yapılmıyor mu diye farklı bir hesaptan sordum. Lekeler için en etkili yöntem yosun peeling kesinlikle içiniz rahat ederek yaptırabilirsiniz diye yazdılar, hatta fiyat verdiler. Merkeze gidip neden bana yosun peeling yapmadınız dediğimde ise o yöntem cam kırıkları ile yapılan riskli, yüzünüzde iz bırakacak bir yöntem bizde cihaz var ama yapmıyoruz dediler. Mesajları gösterip hiçbir seansına girmediğim paketin ücret iadesini istedim. Sonra lafı yine dolandırıp biz size seanslarınızın bitiminde ücretsiz olarak 3 seans yosun peeling yapacaktık zaten dediler. İstemediğimi, bana öyle bir şeyden bahsedilmediğini, paramı istediğimi söyledim. Henüz bir hafta dolmamışken biz kurumsal bir firmayız, ücret iadesi yapmayız dediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup oradan avukatlar aracılığıyla alabileceğimi söylediler. Ben de öyle yaptım. Anlayamadığım, kurumsal firma olunca neden ücret iade edilemiyor. Dilekçeyi verdiğim memur bile güldü, Arçelik falan da kurumsal firma onlar da vermesin öyleyse diye. Biraz uzun oldu ama süreci detaylı bir şekilde anlatmak istedim. Daha ilk seanstan itibaren bana Google'da olumlu yorum yapmam için sürekli söyleyip durdular. Seanslar bitip sonuç almadan yorum yapmayacağımı söyledim. Ve sonuç bu şekilde. 6 bin liram çöp. En azından hiçbir seansına girmediğim paketin ücretini geri istiyorum. İlk hali ve son halini ekliyorum. Arada hiç fark yok zaten.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 00:08

24 Ocak 2024 11:46

02 Ocak 2025 03:34
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Avis Vip Eryaman Güzellik Salonu Uygulamalarında Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları

11 Kasım 2024 19:24
Nazgül sonucu yetersiz buldu

UniQue Epilasyon ve Güzellik Yanıltıcı Hizmet Ve İlgisizlik Sorunu!

17 Ekim 2024 03:51