Nazgül sonucu yetersiz buldu

UniQue Epilasyon ve Güzellik Yanıltıcı Hizmet Ve İlgisizlik Sorunu!

17 Ekim 2024 03:51

İlk gittiğimde çok ilgili davrandılar ve yosun peeling uygun dediler. Güneş ve sivilce lekelerim vardı. Parayı önden ödedim ve oradaki sorumlu kadın, peeling yapan kadına kaş göz yaptı. Sonra beni lazer için peeling yaptırırken ikna etmeye çalıştı. Bence bu çok saygısız bir hareket. İkinci seansa gittim, ilgisizlerdi. Hatta yosun peeling randevum olmasına rağmen 'ne için geldin? ' diye soruyorlar. Sonra iki kadın başıma geldi ve 'Green peeling yaptırın, o sizin cilde daha uygun' dediler. Üstüne şu kadar para eklememi söylediler. İlk başta green peeling daha uygun cildime söyleseydiniz onu yaptırırdım dedim. Zaten yosun için paket aldım, onu tamamlayım sonra green peeling düşünürüm belki diye yine kibar kalmaya çalıştım. Daha kötüsü, yosun peeling benim cildimi mahvetti ve üç seans çöpe gitti. Birinci seansı başka bir kız, ikinci seansı başka birisi yaptı. Peeling sonrası yıkayın diye kaldırıyorlar ve lavaboda peçete bile yok, t-shirt kadar ıslak yüzle çıktım, çok kötüydü. Peeling sonrası güneş kremi önerdi hatta ısrarla dedi daha etki almak için bu kremi almalısınız diye. Krem hakkında bilgi almak istedim. Fransız marka diye övdü, oysa yerli üretim ve krem de çok kötü, gözü yakıyor. Cildimin önce ve son hali fotoğraflarını eklerim.

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Avis Vip Eryaman Güzellik Salonu Uygulamalarında Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları

11 Kasım 2024 19:24

24 Ocak 2024 11:46

28 Ocak 2025 17:16

16 Mart 2024 19:20
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 19:36