Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kartıma Para Yüklediğim Halde Kredi Yok Hatası Alıyorum.

11 Eylül 2024 13:312.132

Eskişehir su kartıma 1 hafta önce 200 TL para yükledim ama bugün kartı takıyorum kredi al yazıyor. Aradım gün içinde ekipler gelecekmiş. Benim duş alıp çıkmam lazım. Ama hiçbir şey yapamıyorum. Ne zaman gelecekler o da belli değil. Ekibiniz anına müdahale etmesi gerekmiyor mu? Susuz insan kalabilir mi?

11 Eylül 2024 13:38

Ekipler geldi. Sayaçta ve kartta hata yok. Kredim yokmuş. En son yüklediğim 200 TL yüklenmemiş yani.

18 Kasım 2025 23:48

Sonrasında kartınıza para yüklemesi yapıldımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 185 Müşteri Hizmetleri

Öykü
31 Aralık 2023 15:462.693

Bugün, 31 Aralık 2023 sabahı, suyumuz bitmiş. Su kartını takıyoruz, çalışmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum; su kartın...

1 Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şu Kesintisi Eskişehir

Rabia
12 Eylül 2023 13:021.946

7 saattir evde su yok ve aradığımızda ilgilenen adam akıllı insan yok borcunuz vardır diyor diyorum ki karta para yatırd...

1 Destek

Tümünü Gör
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tasigo Otel Etrafı Başıboş Saldırgan Köpeklerden Korkuyoruz!

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Tasigo Otel Etrafı Başıboş Saldırgan Köpeklerden Korkuyoruz!

Sebahat
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kaçağı, Müşteri Müşteri Hizmetlerinin Cevap Cevap Vermemesi

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Su Kaçağı, Müşteri Müşteri Hizmetlerinin Cevap Cevap Vermemesi

İlhan
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gereksiz Kapatılan Yollar!

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Gereksiz Kapatılan Yollar!

Murat
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tramvay Gitmiyor Resmen

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Tramvay Gitmiyor Resmen

Ülkü
Eskişehir  Çamlıca'da Kopek Riski Çok!

EskişehirÇamlıca'da Kopek Riski Çok!

Emre
Kentpark Civarı Porsuk Çayı Pisliği