Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Çesme Suyunda Koku

Sırma
10 Eylül 2024 00:261.011

Eskişehir'de son 3-4 gündür musluktan akan sularda ağır bir koku ve keskin bir tat var. Naftaline benzer bir koku. Diş fırçalamak bile işkence haline geldi. Umarım bir an önce düzelir sağlığımızdan olmayız. Bir an önce gereğinin yapılmasını rica ediyorum Teşekkürler.

Adem
Adem
10 Eylül 2024 21:38

Aynı sorun bizde de var biz acaba apartmanda tesisattami sorun demiştik genel olarak bütün şehirde varmış kotu küf gibi bir koku var Çeşme suyunda bir an önce çözülmeli

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Su Sorunu

Hüseyin
3 Mart 2024 14:002.444

Eskişehir Tepebaşı Batıkent Mahallesi'nde oturuyorum. Musluklarımızdan paslı su akıyor, çocuklarımız hasta oluyor; bu du...

1 Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kireçli Su

Meryem
21 Temmuz 2023 16:264.441

Eskişehir'in kireçli suyundan şikayetçiyim. Bu suyla yemek yapmak (makarna suyu olarak bile kullanamıyoruz) bir yana dur...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kireçli Su
2 Destek

Tümünü Gör
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tasigo Otel Etrafı Başıboş Saldırgan Köpeklerden Korkuyoruz!

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Tasigo Otel Etrafı Başıboş Saldırgan Köpeklerden Korkuyoruz!

Sebahat
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kaçağı, Müşteri Müşteri Hizmetlerinin Cevap Cevap Vermemesi

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Su Kaçağı, Müşteri Müşteri Hizmetlerinin Cevap Cevap Vermemesi

İlhan
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gereksiz Kapatılan Yollar!

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Gereksiz Kapatılan Yollar!

Murat
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tramvay Gitmiyor Resmen

EskişehirBüyükşehir Belediyesi Tramvay Gitmiyor Resmen

Ülkü
Eskişehir  Çamlıca'da Kopek Riski Çok!

EskişehirÇamlıca'da Kopek Riski Çok!

Emre
Kentpark Civarı Porsuk Çayı Pisliği