Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kirli Şebeke Suyu Sarı, Yeşil!

03 Mart 2024 00:58

Eskişehir Belediyesi, eski Sular İdaresi'ne ait şebeke suyu kirli, bulanık, yeşil, sarı renklerde akıyor. Sayın yetkili, şebeke suyu olarak tabir ettiğiniz içme suyu, yaklaşık bir hafta ile on gün arasında sarı, yeşil ve bulanık bir şekilde geliyor. Adeta çamur akıyor desem yeridir. Biz bu suyu banyo yapmak, yüz yıkamak, çay demlemek, yemek pişirmek, kahve yapmak, sebze yıkamak gibi günlük temel ihtiyaçlarımızda kullanıyoruz. Siz ise bu suyun içilebilir olduğunu iddia ediyorsunuz. Kanalizasyon suyunu şebekeye karıştırsanız ancak bu kadar olurdu diye düşünüyorum. Üstelik hem kullanım suyu için hem de atık su için ödeme yapıyoruz. Ancak aldığımız hizmet gerçekten takdire şayan. Eğer bu durum devam ederse, bilirkişi eşliğinde numune alarak analiz ettireceğim ve sonuçlarına göre halk sağlığı ile oynadığınız gerekçesiyle sizi mahkemeye vereceğimi buradan bildiriyorum. Gerekiyorsa eve yetkili birisini gönderin, kendi gözleriyle görsün ve analiz etsin. Biz bu durumu hak etmiyoruz. Lütfen gereğinin yapılmasını arz ve rica ediyorum.

Eskişehir Belediyesi'nde Su Aboneliği Kapatma Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet

01 Ağustos 2025 00:11

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Su İdaresi