Oya sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 02:10

23 Ağustos 2024 tarihinde Eskidji Bazaar Yenibosna'da bulunan Sefa (Şehzade) Mobilya İ****** Beyden Yatak odası ve salon takımı satın aldık. Çok mağduruz ve pişmanız! Teslim tarihi geldiğinde hiçbir aramamıza cevap vermediler. Arka arkaya 30 40 defa aralıksız aradığımızda elemanlarına cevap verdirip yarın diye diye 15 20 gün beklettiler. Israrla aramalarımız üzerine bu kadar bekletildikten sonra satın aldığımızdan farklı renkte mobilyalar ve kirli lekeli bir yatak getirdiler! Yine telefonlara cevap vermeyip mesajla bunun normal olduğunu ve biz temizleyince çıkacağını söylediler. Elimizde hangi renk mobilya sipariş verdiğimize dair belgemiz var ve bize gelen tamamen bambaşka bir renk! Eskidji Bazaar Yenibosna yönetimini defalarca aradık. Bize döneceklerini ve sorunun giderileceğini söylemelerine rağmen geri arayan ve sorunu çözen olmadı! Yani yönetim kesinlikle müşteri mağduriyetiyle ilgilenmiyor! Oysa biz Eskidji Bazaar 'ı güvenilir bulup o yüzden oradan alışveriş yapmıştık! Hata yapmışız! Paramızla rezil olduk! 2 hafta sonra düğünümüz var ve bizim en mutlu günlerimizi zehir ettiler! Yemek masamızla aynı renkte 6 adet sandalye sipariş ettik, bize kesinlikle aynı renk yapacaklarını söylediler ama gelen sandalyelerin rengi masamızla tamamen farklı. Koltukların mobilya kısımlarının da aynı renk olması gerekiyordu. Maalesef kafalarına göre tamamen uyumsuz bir renk göndermişler. Resimlerini ekliyorum görebilirsiniz. Gereken tüm mercilere şikayetlerimizi yapacağız! Hakkımızı sonuna kadar arayacağız! Şehzade Mobilyanın sahibi İ****** beye şikayet edeceğimizi söylediğimizde reklamın iyisi kötüsü olmaz istediğin yere şikayet et diye dalga geçerek sesli mesajlar gönderdi! Tüm mesajlar telefonumuzda kayıtlı. Bize gerçeğiz mağduriyetimiz gerçek! Tüm ayrıntısını öğrenmek isteyen olursa telefon numaramızdan bize ulaşabilir!
Tel: 0 53*********99

08 Ekim 2024 18:24

Eskidji Bazaar Yenibosna Sefa Mobilya'dan (Şehzade Mobilya ismi de geçiyor), İ****** Bey ve F**** Bey ile görüşerek 23 Temmuz 2024 tarihinde, daha sonra teslim almak üzere yatak odası takımı, koltuk takımı ve 6 sandalye aldık. 4 Eylül'de İ****** Bey'e teslim almak için mesaj attım. 10-15 gün içinde teslimat yapılacağını söyledi. 12. Gün İ****** Bey'e mesaj attım, cevap alamadım. Telefonlarımı açmadı. 13. Gün 6 cevapsız aramadan sonra F**** Bey bana ulaştı. İyi niyetli konuşmalarım sonucunda, 15 gün boyunca her gün akşama kadar oyalandım ve her gün ertesi güne ertelendi. Her gün işimi bırakıp teslimatı karşılamak için eve gittim, çünkü bana eşyaların yüklendiği, sıradaki teslimatın bana olacağı gibi saatler içinde ortaya çıkacak yalanlar söylendi. 23. Gün koltukların yetişmediği söylendi. Koltuklar hariç yatak odası ve sandalyeleri Cuma almak için sözleştik. Cuma 15:00'da aldığım telefonla yine ertelendi. İ****** Bey telefonlarıma çıkmıyordu, F**** Bey ile bana ilettiği mesajda en erken Cumartesi alabileceğimi söyledi. Cumartesi öğlen F**** Bey bana konum atmamı, birkaç saat içinde geleceklerini söyledi. Hemen ortaya çıkacak dalga geçer gibi söylenmiş bir yalan daha. İ****** Bey'e ulaştık ve Salı günü (27. Gün) tüm eşyalar için söz aldık. Salı günü gelen nakliyeci arkadaşlar koltuğu getirmediklerini söylediler. Önce teslimatı kabul etmedim. F**** ve İ****** Bey'e uzun uğraşlar sonucu ulaştım, koltuklar için ertesi sabaha söz aldım ve teslimatı aldım. Yatağın ölçüsü yanlış, baza sokaktan alınmış gibi kirliydi. Her gün 10 cevapsız aramadan önce açmayan İ****** Bey, 2 gün sonra geri kalan eşyaları gönderdi. Gelen yatak lekeli, nakliyeci arkadaşlar temizlemeye çalıştı ama çıkmadı. Koltuklar ve sandalyeler koyu ceviz rengi olmayacaksa almayacaktık, garanti verilmişti ve alakasız bir renk geldi. Koltuğun montajı hatalı, sırtının yarısı önde yarısı arkada duruyor. Sandalye ve koltukların kumaşının aynı olacağı garanti edildi ama farkı uzaktan direkt belli oluyor. Bunların bazılarıyla ilgili İ****** Bey'le görüştüğümüzde geçiştirildik ve eşyaları göndermesi bir lütufmuş gibi davrandı. Bu süreçte maddi manevi ciddi zarara uğradım. Eskidji Bazaar yönetimiyle defalarca iletişime geçtik, geri dönüş alamadık. Eskidji Bazaar'dan bir daha asla alışveriş yapmayacağım ve çevreme de yaptırmayacağım. Zehir olan haftalarım ve maddi manevi uğradığım zararlar tazmin edilmediği sürece tüm merciler aracılığıyla şikayetlerime devam edeceğim ve sürecin peşini bırakmayacağım.

09 Ekim 2024 10:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Halil
Halil

Merhaba, biz de uygun fiyat dolayısıyla şehzade mobilya ile görüştük fakat yorumunuzdan sonra biraz düşündük bize tel numarası ya da sizinle detaylı görüşebileceğim bırakırmısınız tel no gözükmüyor sizin

Muhammet
Muhammet

Öncelikle merhaba; ürün Ağustos Ayında alındığı belirtilmiş (yanlış). Ürün 23.07.2024 tarihinde alınmış olup, Ağustos ayında teslim edileceği belirtilmiştir. Fakat müşteri bu tarihi eylül ayına çektiği için mevcut yoğunluktan dolayı geç gelmiş olduğu doğrudur. Yatağınızdaki kusuru nakliyeciyle görüşüldükten sonra değişme kararı aldığımızı WhatsApp üzerinden size bildirilmiştir. Masanın rengi ile Sandalye rengi uyuşmadığı konusunda ise biz sadece sandalye teslimi yaptık fakat masayı bizden almadığınızı belirtmemeniz üzücü, her fiş yazılırken sözlü bildirildiği gibi çoğu insanın bildiği üzere ton farkı olması normal ben sizin masanızın tonunu nereden bile bilirim? ( çünkü firmamızdan alınmamış) Müşterinin babasının hareket dolu sözlerine firmamız bir karşılık vermemiştir. Ortada büyütecek bir şey yokken babasının hareketlerine karşılık sizi reklam edeceğim demesine karşılık şahsım m. İbrahim erbaş reklamın iyisi kötüsü olmayacağını söylediğim doğrudur. Saygılarımla

Oya

Sehven yapılmış bir tarih yazımını düzeltmenin bile aleyhinize olduğunu anlamayacak kadar bilinçsizsiniz! Yatağın kusurlu olduğunu kabul etmeyip sonra nakliyeciyle konuşup Pazartesi Salı değiştirelim diye 4 Ekimde mesaj yazdınız. Bugün 10 Ekim, ne arayan oldu ne de yatağı değiştiren! Masayı sizden aldığımızı söylemedik! Sandalyeleri masayla aynı renkte yapabilecekseniz satın alacağımızı söyledik, aynı renk olmayacaksa almayacağımızı söyledik ısrarla! Masanın rengini gösterdik. Kesinlikle aynı renk yapacağınızı söylediğiniz sandalyelerin renginin hiç alakası yok! Şimdi masa ve sandalyeler farklı renk! Yatak lekeli! Sırayla her yere şikayetlerimizi yapıyoruz! İbrahim bey, mobilyaları getireceğinize dair erkek sözü verdiğiniz gün söylediğiniz saat geçtiğinde gelmeyen mobilyalarımız için sizi ve Fatih beyi defalarca arayıp ulaşamadığımızın ekran görüntüsünü ekliyorum. Boş boş savunmalar yapmaya devam edeceğinize dürüst bir esnafsanız bize ulaşın ve zararımızı tazmin edin çünkü peşini bırakmayacağız!

Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 22:53
Eskidji Bazaar Irmak Mobilya Hatalı Yatak Odası
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Efe Dizayn Mobilya'dan Aldığımız Düğün Seti Hayal Kırıklığı Yarattı

23 Ağustos 2024 10:02
Reyyan sonuçtan memnun değil