Cansu sonuçtan memnun değil

Eskidji Bazaar - Yenibosna "Can Mobilya" Farklı Ürün Gönderdi

26 Ağustos 2024 16:11

Eskidji Bazaar - Yenibosna şubesinden 24.07.2024 tarihinde "Can mobilyadan" yatak odası takımı aldım. Yatak odası takımı gövdesi benim aldığımdan farklı geldi, kulpları gelmedi, cam kısmı farklı geldi, yatak kısmı yataktan büyük yapılmıştı ve onu da takamadılar. Mağaza ile görüştüğümde gövde kısmı için yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler ve kendi hataları yüzünden istemediğim dolabı kullanmaya mecbur bıraktılar. 17 gün geçmesine rağmen kulp ve ayna kısmında düzeltilmedi. Kendi hataları yüzünden o dolabı kullanmaya mecbur bırakılmak istemiyorum sözleşmedeki gibi kendi beğendiğim yatak odası takımını istiyorum. Düğünüme az kaldı acilen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Veya ödediğim paramın iadesi istiyorum

26 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 22:53
Eskidji Bazaar Irmak Mobilya Hatalı Yatak Odası
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Efe Dizayn Mobilya'dan Aldığımız Düğün Seti Hayal Kırıklığı Yarattı

23 Ağustos 2024 10:02
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 13:54
Eskidji Bazaar Can Mobilya Yenibosna Şikayetçiyim
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:33
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Ve Eksik Teslimat, İade Sorunu Ve Çözüm Bulunamayan Bir Düğün Paketi Deneyimi

04 Haziran 2025 14:32
eskidji-bazaar-yanlis-ve-eksik-teslimat-iade-sorunu-ve-cozum-bulunamayan-bir-dugun-paketi-deneyimi-1.jpg