Selvihan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 13:15

01/05/2023 tarihinde Ertem Sofa Home'dan yemek odası ve koltuk takımı siperi verdim. Aradan üç ay geçtikten sonra sadece yemek odası takımı geldi. Gelen ürünler hasarlı ve özensiz al başına çal tarzında. Koltuk takımından hala ses soluk yok ne acelesi var gelir bir gün nasılsa. Firma sahibi t** beye ürünlerin hasarlı geldiğini mağduriyetimin giderilmesini talep ettiğimde ürünler tekrar boyaya gidecek tahmini 20 gün sürer dedi. Bende zaten 3 ay sonra gelen ürünü tekrar 20 gün ( tabi bu da 20 günse ) bekleyemeyeceğimi söylediğimde hiçte hoş olmayan bir tavırla zaten zarar ettim sanki ben silah zoru ile ürünü aldığımda firmayı zarara uğrattım. Hem siparişi al parayı peşin al 3 ay kullan sonrada ben zarar ettim de ne güzel dünya. 3 ay önceki piyasa ile şimdiki birimi ürününüzü hemen iade alırım diyor. Senin ürün aynı bugün değeri ne ise satarsın peki benim zararım üç ay önceki fiyatlar aynı mı bugün almaya kalksam en az iki katı. Neyse işin özü firma sadece satana kadar. Hasarlı ürünü gönderdikleri bir hafta olmasına rağmen hala bir aksiyon yok. Ben zararımın tanzimi istiyorum.

02 Ağustos 2023 09:18

Belge istenmiş

Mamu
Mamu

Sorun çözüldü mü 18 kişi şikayetçi

Selvihan

Tüketici Hakem Heyeti paranın iadesi kararı verdi bende icra takibi başlattım paranın bir kısmını aldım bir kısmını hala ödemiyor bugün yarın sallıyor

31 Ağustos 2023 15:49

09 Mayıs 2024 11:10
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Destek Ve Teslimat Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

04 Kasım 2025 09:54