Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Kurtköy Ersoy Hastanesi Medikal Estetik Lazer

05 Temmuz 2024 11:53

Kurtköy Ersoy Hastanesi Medikal Estetik bölümüne 1.5 yıl boyunca lazer epilasyon için gittim. İlk 3-4 seansımı diode yaptılar. Yeterli etki olmadığı için alexandrite'a geçiş yapılabileceği ve buna bireysel olarak uygun olduğum söylendi. Yaz aylarına gelince seans veremeyeceklerini söylediler. Ancak her zaman tutarsızlık vardı. Bir çalışan tesettürlü olduğum için yapılabileceğini, diğeri yapılamayacağını ve bir şeyler imzalamam gerektiğini söyledi. Saçma bir tavırla karşılaştım hep. Aynı zamanda seanslarda hastaya yaklaşım da hoş değildi. Emir verir gibi davranılıyordu: 'Dön, uzat' gibi. Karşınızda hasta var. Bu süreç de bittikten sonra alex cihazında tüylerde azalma olduğu, ancak uzun sürede yine tüylerin çıkmaya başladığını gözlemledim. Bu sefer farklı bir arkadaş benim alex için uygun olmadığımı söyledi. Yani diyeceğim şu, herkes farklı konuşuyor ve alanında uzman kişiyi bulamıyorsunuz. Aynı zamanda kullandıkları cihazların orijinal ve iyi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü düzenli seanslara katılım yapmama rağmen, ki herhangi bir hormon bozukluğum yok, 2 paket bittikten 2 ay sonra olduğu gibi tüyler çıkmaya başlıyor. Zamanınızı, paranızı ve emeğinizi ziyan etmeyin. Zaten fiyatları diğer yerlere kıyaslayınca anlayabilirsiniz bir kalite sıkıntısı olabileceğini.

11 Temmuz 2024 08:04 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, bu konuda sizleri dinlemek ve yardımcı olmak isteriz. İletişim bilgilerinizi Hasta Hakları Sorumlusuna ait e-posta adresine gönderebilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.

15 Nisan 2024 17:00

03 Ağustos 2023 16:30